Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on ma jakieś niecne plany?

Polecane posty

Gość gość Lola
No tak...ona nie.. ale poprawic sobie to I owo zeby sie pozbyc kompleksow nic nie szkodzi. Sama lata temu zrobilam operacje nosa I dopiero wtedy zobaczylam ze z moim noskiem nigdy nic nie bylo zlego. Ale za $5000 pozbylam sie kompleksow - warto bylo! A jesli chodzi o swieta, jak nie chcesz byc w glupiej sytuacji i romans cie nie interesuje, nie idz. Potem mozesz jeszcze prace stracic...

Gość gość
No dokładnie. Ja m.in. powiększyłam sobie piersi i bardzo jestem zadowolona z tej operacji. Drugi raz też bym ją zrobiła. :) Teraz już za późno żeby odmówić... Mam nadzieję, że to zaproszenie było bez podtekstu o ubarwieniu erotycznym.

Gość gość
w sumie co ci szkodzi? nie wymydli Ci się! ;)

Gość gość
autorko mogę zadać takie niedyskretne pytanie? :D piszesz że jesteś sama, nie brakuje ci czasem sexu? :P

Gość gość Lola
No to jak za pozno zeby odmowic (a maly romansik cie nie interesuje) to wymysl jakas prawdopodobna historyjke dlaczego w tej chwili nie mozesz sie angarzowac..I miej ja w pogotowiu, bo moze sie przydac. A moze jednak maly romansik Ci nie zaszkodzi jak I tak jestes sama??

Gość gość
Jestem sama, ale ja jeszcze nigdy tego nawet nie robiłam i się boję, nie jestem przygotowana.

Gość gość
tak na wszelki wypadek lepiej zadbaj o antykoncepcję, ładną bieliznę i depilacje intymną jak tam pójdziesz. :D

Gość gość Lola
No to stary dziad na pierwszego sie nie nadaje...ale w twoim wieku pora sie za kims rozejzec. Po co slicznie wygladac jak nikt nie moze sie tym zachwycac?

Gość gość
Nie zależy mi na tym... Nie zrobiłam sobie operacji i zabiegów dla kogoś żeby komuś się podobało. Zrobiłam to dla samej siebie żeby było mi z tym dobrze. Ja całe dnie spędzam w pracy, a w wolnej chwili patrzę żeby tylko zaszyć się w mieszkaniu i odpocząć od wszystkiego.

Gość gość
Nie kochała się a cycki sobie zrobiła, narcyzka jakaś :-D ...jeżeli oślepnie to jak je będzie podziwiała?

Gość gość
Jakby operacyjne powiększenie piersi miało jakiś związek ze współżyciem? :o

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jakie są jego prawdziwe intencje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl