Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie ma prawka.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem od pięciu lat w szczęśliwym związku, bardzo się kochamy, mieszkamy razem. Mamy po 30 lat. Mój facet nie ma prawka - nie zrobił wcześniej i wciąż mu się nie śpieszy, by to prawko zrobić. Pojawiają się w związku z tym sytuacje, które zaczynają mnie wkurzać. Np. pierwsza z brzegu - jest chory i wymaga, bym zawiozła go do lekarza i najlepiej jeszcze po niego przyjechała. Gdy gdzieś jedziemy w wizytą, to oczywiście ja prowadzę i nigdy nie mogę wypić drinka. Ogólnie, wkurza mnie ta sytuacja. Ilekroć z nim o tym rozmawiam, on się bardziej zapiera. Uważa, że nie am problemu, że nie każdy musi mieć prawo jazdy. Były już kłótnie, wymuszanie, raz podszedł do egzaminu (bo wymusiłam) i nie zdał i olał. A ja coraz bardziej się wkurzam.

Gość gość
moj to samo. prawko robi od lat i nie moze zdac. w tym roku na ten cel poszlo cos ok 2500zł na dokumienie godzin oraz egzaminy. teraz ma w sobote egzamin zobaczymy czy zda. 4podejscie.

Gość gość
Czy Twoj facet ma naimie Dominik?

Gość prawi 117
ja to na twoim miejscu ze nie ma prawka bym mu loda zrobił .,. Kasa jaką zarobi nie pojdzie na jego samochód tylko bedziesz ja miala dla siebie a sam bedzie jezdzil autobusem do roboty.,,wiec duzo zaoszczedzi