Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on sie tak mógł zachować?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj mój facet chciał się ze mna spotkać. Od rana juz napisał czy to spotkanie jest aktualne bo wiedział, że jestem chora, że napewno wieczór będzie super itd. Ja mu napisałam okolo poludnia, ze go przepraszam, ale jednak nie dam rady chociaz szkoda bo się za nim stesknilam. Na co on zebym napisala gdyby sie cos zmienilo. A ja, ze ok, ale nie sadze zeby mi przeszlo. Okolo 17 napisal jak sie czuje i czy jednak mam ochote się spotkać. Na co ja napisałam że ochotę mam ,ale przez to przeziebienie nie czuje się na siłach , ale szkoda ze mi nie przeszlo bo na pewno byloby nam cudownie. I ... juz nie odpisał nic :( Dlaczego tak sie stalo, strzelil focha? Czy tak po prostu nie odpisal bo przyjal do wiedomosci?

Gość gość
tak po prostu przyjął do wiadomości. Co jeszcze niby miał pisać?

Gość gość
No np., że " ok, to zyczę zdrowka" czy cokolwiek w tym stylu. Albo np. " ok to jak wyzdrowiejesz mam nadzieje ,ze sie uda" itd. A on nic nie napisał :O

Gość gość
bo facet jak coś przyjął do wiadomości to zakończył rozmowę i nie ma potrzeby rozpisywać się dalej. Jakbym ja roztrząsała ile razy mąż mi nie odpisał to nic innego bym nie robiła:) A jak się obraził na to że się kiepsko czujesz i się nie spotkasz to zwykły baran i tyle

Gość gość
Znowu Ty? Chyba wczoraj juz zakladalas temat ale ktoś tu odpisał nie po Twojej myśli :D i to nie jest Twój facet tylko koles z którym od 3 lat spotykasz się i ma Cie do seksu. Pochwal się swoim poprzednim wątkiem :D

Gość gość
a jaki jest ten poprzedni wątek?

Gość karramba123
A co mial c***isac? Przyjal do wiadomosci i sie poseksil z zona.

Gość gość
I jak zwykle autorka znika...jesli ci jest nawet wstyd przez obcymi osobami, to jak ty patrzysz w lustro?

Gość gość
Autorko powinnaś się wstydzic. Nie wstyd ci sie gzic z zonatym i rozbijac cudza rodzine? A gdybys to ty byla zdradzana zona?