Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fryzjer w pierwszy dzien świąt

Polecane posty

Gość gość

Kolezanka koleżanki.. Chce żebym ja uczesala w 1 dzien swiat bo ma chrzciny. W zawodzie nie pracuje bo dzieci, ale wlosy wymodelować umiem. No i tu jest problem, bo za jakies marne grosze to mi sie nie chce, bo musze dojechać i to sa święta. Pytanie, ile moge wziąć za wymodelowanie, podniesienie wlosow w 1 dzień świąt,fryzura na chrzciny z dojazdem?

Gość gość
A ile normalnie bierzesz?

Gość gość
W ogóle nie biorę, po szkole urodzilam jedno dziecko, później drugie. Zazwyczaj czesalam mamę, ciocie, teściową, bratową, siostrę, koleżankę itp.. To albo nic nie bralam albo jakoś symbolicznie. Od roku nikogo nie czesałam poza soba i mamą bo dwa miesiące temu urodzilam dziecko. Normalnie to bym wziela z dojazdem od obcej osoby z 40-50zl. Sama nie wiem.

Gość gość
mało bierzesz z dojazdem za uczesanie kogoś. Ja bym wzięła min. 100 zł.

Gość gość
W salonie ostatnio modelowanie ze strzyżeniem zaplacilam 60zl. I to wcale nie w jakimś kurniku tylko w ladnym porządnym salonie. Myślę ze jakbym więcej brala to nie mialabym chętnych. Ale to nie ważne, powiedzcie ile powiedzieć w 1 dzien swiat.

Gość gość
Też myślę, że ze nie mniej niz 100 zł z dojazdem. Ja rok temu na sylwestra robiłam włosy, byłam w salonie i zapłaciłam 130 zł. A ty musisz jeszcze dojechać

Gość gość
Skoro 50 zł to Twoja zwykła stawka to ze względu na święta weź 100 zł. Teraz naprawdę nie opłaca się nic robić za mniej niż stówę. Zwłaszcza jeśli jesteś dobra w tym co robisz. Tamta kobieta gdzie indziej też by tyle zapłaciła.

Gość gość
Jak bym sie chyba wcale nie podjęła. Raz ze to swieto,dwa nie masz żadnej wprawy,praktyki,nie jestes na bieżące z fryzjerstwem,jeszcze narobisz sobie wrogów. Nie wiadomo czego ona oczekuje,jakiego efektu,jakie ma włosy.

Gość gość
wez stowe

Gość gość
Dziewczyno,dzisiaj fryzjerstwo to jak artystyczna dziedzina. Z takim doswiadczeniem a raczej jego brakiem wcale bym sie nie podjęła.

Gość gość
100zł bo po pierwsze dojazd, po drugie czas, po trzecie twoja praca i po czwarte najważniejsze ŚWIĘTA