Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY PRZYSZCZE SKREŚLAJĄ CHŁOPAKA U DZIEWCZYNY ?

Polecane posty

Gość gość

pomimo stososwania terapii która nie pomaga i być może te pryszcze nigdy nie zejdą ???

Gość gość
ja szczerze mówiąc nie mogłabym być z facetem z pryszczami; jednak twarz jest istotnym elementem i nie dałąbym rady; ale przynajmniej jestem szczera :)

Gość gość
ja też nie zniosłabym takiego flejtucha, dla mnie chłopak z pryszczami to jak chłopak z kiłą, syfilisem czy rzerzonchą

Gość gość
noż k***a; umiecie czytać? napisałem że ŻADNA terapia mi nie pomaga; wydałem z kilkanaćie tys. na leczenie i dalej nic; też się sobie nie podobam no ale co mam zrobić sabić się z powodu pryszczy; pytam czy dla kobiety to bardzo duży dyskomfort jest

Gość gość
no to mówimy że skreślają, jak można takiego chłopaka pocałować albo chociaż przytulić - a nie mówię już o wyjściu gdzieś na imprezę, do kina czy do restauracji - przecież jak kobieta ma wyprysk to się przynajmniej upudruje i umaluje, a Ty co będziesz się malował? jak masz problem z pryszczochami to pewnie i na jajcach ma syfy

Gość gość
skoro dziewczyny cię skreślają to możesz zawsze wbić do jakiegoś kolegi

Gość gość
okej czyli tak jak zwykle; przecież to nie moja wina że mam te pryszcze no ludzie; to nie zbarku higieny czy niewłaściwej diety tylko kwestia genów... chociaż rozumiem że potencjalna dziewczyna mogła by się wstydzić że mną pokazywać :( ah czyli życie w samotności mne czeka:(

Gość gość
Poziom wypowiedzi niektorych lasek to dno. Może dietę zmień?

Gość gość
poziom twojej wypowiedzi to dno dna, przecież pisze ci że to nie kwestia diety ośle

Gość gość
Dla mnie to by nie mialo znaczenia. Ale pewnie dlatego ze juz nie jestem nastolatka i juz dawno dotarlo do mnie ze wyglad jest na drugim miejscu a na pierwszym liczy sie charakter czlowieka, to jak traktuje swoja kobiete itp. Mlodosc przemija i nawet jak teraz jest sie pieknym to predzej czy pozniej sie zestarzejemy a charakter zostanie.

Gość gość
Schowaj pryszcze i będzie git.