Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki facet jest wart zachodu

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio popsuły się relacje między mną a moon chłopakiem. Chodzi o to że on mnie nie rozumie i nie wiem czy to ma sens. On chce żeby było tak jak jego wizja życia,a nie rozumie mojej. Dla niego praca na etat to szczyt marzeń i śmieje się z moich pomysłów biznesowych zamiast wspierać. Jestem też fotomodelka, dorabiam na tym to ciągle gada że to prozne i zebym odpuscila, zamiast mnie motywować. A ja nie widzę przeszkód bym mogła wykorzystać to,że mam mozliwości i mogę dorabiać w taki sposób. Ciągle tylko narzeka i mówi że za mało zarabia,a nic z tym nie robi i jeszcze mnie ciągnie w dół. :/ kocham go ale coraz bardziej mam to dosyć

Gość gość
Zaden Facet nie jest warty zachodu a co dopiero Taki Dep

Gość gość
Daj sobie spokój bo jak masz słabszą wolę to będziesz z nim tak narzekać i znajdujesz swoje szanse. Znajdź faceta z podobnymi ambicjami to Cię będzie wspierać

Gość gość
Też miałam kiedyś takiego gościa tylko narzekanie i zachowywał się jak jakiś emeryt zamiast się cieszyć życiem. Deprechy dostałam przez niego ale na szczęście w porę zerwalam

Gość gość
Pewnie jest zazdrosny o twój fotomodeling ale nie powinien tego krytykować. Nawet jeśli masz inny pomysł na życie to on powinien cie wspierać a nie narzucać swoją wolę. Tak się nie da na dłuższą metę

Gość gość
Dobrze mówi twój facet. Narobisz długów tymi pomysłami byznesowymi i pójdziecie z torbami na dziady. A fotomodelką wiecznie nie będziesz bo uroda przeminie błyskawicznie.

Gość gość
Jak się z kimś jest to ta osoba powinna nas ciągnąć w górę. Dodawać skrzydeł. Ja mojego męża zawsze wspieram, jeśli wiem że coś dla niego , Nawet jak nie do końca to rozumiem.