Gość Kucia Napisano Maj 5, 2019 Kamerka, zdecydowanie kamerka, czasami na drogach się dzieją takie rzeczy, że szkoda gadać... Ja z racji dystansów które pokonuje kupiłem sobie taką kamerkę z jonizatorem powietrza Xblitz P500. Warto własnie w taki lepszy sprzęcik zainwestować jak się dużo jeździ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 13, 2019 Różnego rodzaju fajne akcesoria samochodowe znajdziecie na stronie www.odjazdowenaklejki.pl Od nich zakupicie naklejki na samochody, breloki do kluczy, folie na światłą samochodowe i inne gadżety motoryzacyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2019 Wszystkim osobom rozglądającym się za takim akcesoriami jak oleje silnikowe, kosmetyki samochodowe czy płyny do chłodnic polecam zajrzeć na stronę www.buwar.pl Jest to hurtownia, która zajmuje się sprzedażą tego typu produktów do samochodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rllo Napisano Lipiec 16, 2019 Fajny wybór świateł, bezpieczników, ringów CCFL, spryskiwaczy lamp, dyszy spryskiwaczy czy czujników parkowania (w tym także czujników z kamerą) będziecie mieć w www.sklep-otoparts.pl/ w Białymstoku na ul. gen. Bema. Solidna jakość i przyzwoite ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 23, 2019 Oferta w sklepie www.jgdetailing.pl wygląda na solidną. Wyposażają myjnie i firmy, które zajmują się detailingiem a to myślę, że dobrze o nich świadczy. Zerknął bym do ich propozycji, bo mają także sporo ciekawych propozycji dla klientów indywidualnych, coś dobrego uda się wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pansamochodzik Napisano Lipiec 24, 2019 Jeśli jestescie zainteresowani odnowiem wnatrza samochodu bo wasze fotele juz swoje lata maja polecam zajrzec tutaj pokrowce szyte na miare https://www.pokrowcenamiare.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 25, 2019 Jeśli ktoś szuka namiotu na auto to polecam sklep wildcamp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2019 Ja również polecam wam rozejrzeć się za akcesoriami i gadżetami samochodowymi na stronie www.odjazdowenaklejki.pl Firma ta ma szeroką i ciekawą ofertę więc na pewno znajdziecie tam coś dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Modin Napisano Sierpień 29, 2019 Przede wszystkim warto zadbać o piękne utrzymanie auta i tutaj zdecydowanie mogę polecić Ci, abyś również zwrócił uwagę na ofertę producenta Hek Cosmetics, ponieważ mają szeroką listę kosmetyków samochodowych zarówno do wnętrz, jak i stosowania na zewnątrz do lakieru, czy również felg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2019 Jeżeli rozglądacie się za rejestratorami jazdy, systemami car aduio i innymi akcesoriami samochodowymi tego typu to polecam wam zajrzeć na stronę stopolgroup.pl Tam na pewno znajdziecie coś dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KacperSz Napisano Styczeń 24, 2020 Natomiast jeśli będziecie potrzebowali dobrej jakości w zakresie wycieraczek samochodowych na szybę przednią oraz tylną to polecam odwiedzić stronę producenta Visee i dowiedzieć się jak są wykonane ich produkty oraz jakie będą odpowiednie do Waszego auta i to zarówno na przód, jak i tył. Ja używam Aquatec i na tył Backside, w pełni się sprawdzają i jednocześnie zapewniają równomierne zużycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamigorek 0 Napisano Marzec 9, 2020 Ja mam wideorejestrator garett road 9 - polecam. Wg mnie najlepsza opcja na rynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aliczek 0 Napisano Sierpień 12, 2023 Dotychczas wszystkie zakupy sprzętu motoryzacyjnego robiłam na woopauto.com. Niedawno odkryłam jeszcze awparts.pl i intercars.pl. Mimo to na żadnym z nich nie znalazłam boxów dachowych. Te dopiero znalazłam w sklepie doan.com.pl: https://www.doan.com.pl/boxy-dachowe-c-1418_6.html Także jak widzicie, nie ma chyba jednego miejsca, w którym można kupić wszystko. Trzeba chodzić po największych i szukać, a na pewno się znajdzie to, czego potrzebujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach