Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lara123

Spragniona męskiego towarzystwa

Polecane posty

Gość Lara123

Ale nie w takim sensie jak większość od razu pomyślała....po prostu brakuje mi męskiego towarzystwa-wcześniej pracowałam w typowo męskim zespole i do tego upraeialam sport.potem wszystko się urwało -musiałam zmienić pracę,kontuzja zakończyła przygodę ze sportem.teraz siedzę w biurze gdzie 100 procent ekipy to kobiety.co z tego ze w różnym wieku i niektóre fajne -wszystkie gatku sprowadzają się do wymiany przepisów kulinarnych albo rozmów o paznokciach fryzurach itp....strasznie mnie to męczy psychicznie.jak zagadnień jakie buty do tekingu polecają to miło nie umarły ze zdziwienia...

Gość gość
jedzenie am ktoś głodny

Gość gość
Eeeeeeeeeeeeeeeee tam cicho być . Jak ty faceta nie potrzebujesz . Czochraj sobie dalej bobra sama .

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , gdzie mozesz poznac swoją miłośc i jaki on będzie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Lara123
Chyba ktoś mnie nie zrozumiał.....chodziło mi raczej o takie relacje przyjacielskie ale żeby w kółko nie słychać o odpadajacych tipsach

Gość gość
Chyba troszke Cie rozumiem, kiedys bylem na studiach w typowo meskim towarzystwie i brakowalo mi towarzystwa dziewczyn, potem zmienilem kierunek i bylo odwrotnie - same dziewczyny, az brakowalo chlopakow :) A czego oczekujesz po tym forum? Chcesz pogadac tu z jakims facetem czy znalezc kogos z Twojej okolicy czy moze tylko pogadac z kims w podobnej sytuacji?

Gość q odpowiedzi
A o czym rozmawialas ze swoimi facetami w poprzedniej pracy? Bo faceci to jak chore konie. Prosto bez zadnych zakretow...a kobiety to lubia pomarzyc :) Moze masz po prostu meska nature.

Gość Lara123
Czego oczekuję po tym forum?w sumie to chyba po prostu chce pogadać z jakimś facetem ,tak po prostu. Na różne tematy oi których nie mogę pogadać z dziewczynami. ..niedobrze mi już tych gadek O paznokciach,wypelnuaczach biustu, tekstów czym suecrozni kolor beżowy od brązowego....itd. brakuje mi takich trochę meskovkolezenskuch klimatów, tej spontaniczności która mają tylko mezczyzni

Gość Lara123
Tak ,chce pogadać.I nie uważam że Panowie sa jak chore konie ,jak ktoś napisał powyżej.ja miałam dobre relacje i z kolegami z pracy i z kolegami ze sportowych klimatów.

Gość even
Ok.... nareszcie jakas kobieta, ktora chce pogadac o czyms co interesuje facetow! :) To od czego zaczynamy? Przychodzi mi do glowy pilka nozna, gry komputerowe, sitcomy, bieganie, motocykle, samochody, narty, historia II wojny (nie przepadam) i biusty ... bez wypelniaczy ;)

Gość Lara123
Samochód. ....muszę zmienić ....no i jecxex parę innych pytań

Gość even
Jestem otwarty na kazde pytanie ;) Jakiego samochodu szukasz?

Gość gość
Szukam Fiuta

Gość gość
znaczy się Fiata:P

Gość Lara123
Mam autko z silnikiem 1,6 ale musze zmienić. Sprzedawca mi wciska takie 1,4 mówi że dla kobiety wystarczy...wsiadłem spróbowałam. ....wydaje mi się za wolne. ...

Gość Lara123
Historia sitcomy i piłka to raczej nie moje klimaty☺.chociaż czytałam biografe i Lewandowskiego I Błaszczykowskiego.polecam również dziewczynom.

Gość gość
Lara, wsiadłem. ...facetem jesteś?

Gość Lara123
Zapewniam Cię ze jestem bardzo kobiecą kobietą

Gość even
Pojemnosc silnika nie musi byc wyznacznikiem mocy, w dobie powrzechnego downsizingu i turbisprezarek, ten z 1.4 moze byc szybszy... Myslisz o nowym czy uzywanym?

Gość even
Jaki sport uprawialas? Twoi koledzy zapomnieli o Tobie po kontuzji? Nie masz juz z nimi kontaktu?

Gość gość
Patrz na moment obrotowy, od ilu i w jakim zakresie obrotów, teraz małe z turbinami mają lepsze osiagi od starszych większych :-D ...sama moc może być myląca, osiągana przy kosmicznych obrotach Omijaj szerokim łukiem das auto, ich silniki od ponad dekady to złom palący olej i rozpadający się sam z siebie

Gość Lara123
Nie no....Z tym turbo-coś tam to przesadziles

Gość Lara123
Chodzi mi o to żeby autko miało dobre prZyspieszenie bo ja dużo jedze .no i nie było za duże. Nie jestem mistrzynią parkowania, wiadomo -kobieta

Gość Lara123
A na takich technicznych szczegółach zupełnie się nie znam i wygląda to tak że jak wchodzę do komisu i facet widzi sama kobieta to od razu mi jakaś lipe wciska. ....

Gość gość
Lara jesli szukasz kogoś poważnego do rozmów na wszystkie tematy i masz ochotę to podaj maila chętnie porozmawiam z Tobą.

Gość Lara123
Dziękuję za propozycję. Możemy wstępnie porozmawiać tutaj.☺.nawet jeśli ktoś to będzie komentował to mi to nie przeszkadza.

Gość gość
ja też teraz pracuję z babolami i to jest nie do wytrzymania,głupie to i gadatliwe często wredne egoistyczne samolubne cwane kłamliwe niewdzięczne wyrachowane ,też zawsze pracowałam z facetami,i było nooormalnie ,oprócz małych wyjątków ale tutaj u bab miły to może być wyjątek,więc całkiem odwrotnie,kobiety lubią pomarzyć..." śmieszne podsumowanie,ta męska chcica to naprawdę nic przy całym zestawie babskich wad i obrzydliwości charakteru

Gość Lara123
No trochę tak to wygląda. ....