Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieja kobiety ktore wymagaja prawiczka?

Polecane posty

Gość gość
Do dziś Kumpel właśnie jest taki ma 32 lata religijny, przystojny, ogarnięty, opanowany, inteligentny.

Gość gość
Taki czyli jaki? Wyraźnie napisałam że wierzący i praktykujacy katolicy mnie nie interesują. Czyli niewierzący to po prostu wariaci z wiankiem.

Gość gość
Czyli niewierzący to po prostu wariaci z wiankiem. x to w koncu jakcy cie interesuje wierzacy czy niewierzacy?

Gość gość
Oczywiście że niewierzący. Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie ma facetów prawiczkow którzy nie są związani z jakąs wiara. Czyli normalnych realistow. Zawsze za tym stoi jakieś zaburzenie albo silna wiara.

Gość gość
Czyli normalnych realistow. Zawsze za tym stoi jakieś zaburzenie albo silna wiara. x skoro uwazasz ze taki jest nienormalny to po co Ci taki? jak bylby ateista prawiczek to tez bys poweidziala ze ma zaburzenie, daj sobie spokoj

Gość gość
A czy ja takiego chce? Napisałam że chce zobaczyć takiego. Chyba się nie dogadamy...

Gość gość
Drugi ma z 28lat i też jest normalny tyle, że niewierzący.

Gość gość
co to za roznica i tak wszyscu umra

Gość gość ps
Ja mam 33 lata I jestem prawiczkiem z wyboru. Nie znalazłem w swoim życiu jeszcze takiej kobiety która by chciała by że mną być czy na dobre czy na złe.

Gość gość
klamstwo prawik z WYBORU hahhaha tylko nie z Twojego wyboru kobiety wybraly ze nie chca sie z toba ro''-''ac i tyle

Gość gość
nie chcemy oferm ktore nei wiedzac co i jak gdzie sie wklada prawik = nieudacznik x Widzę ze niektóre Panie muszą latami uczyć się tej trudnej sztuki która dla większości ludzi jest czymś naturalnym. Rozumiem że teraz masz tyle doświadczenia ze aktualny Partner jest w stanie stwierdzić że bzyka się z żywą dziewczyna a nie zwłokami ;)

Gość gość
-mniej niż 30 lat -studia techniczne (inżynier) -praca dosyć słaba, ale uczę się dalej, żeby zdobyć kwalifikacje -prawo jazdy zdane za pierwszym razem -auta brak w tym momencie, ale odkładam na zakup - 180 cm, 81 kg wagi. Regularnie biegam. Tak, prawiczek. Czy z wyboru? Taki miałem charakter, typ samotnika (nie mylić z odludkiem) i powiem szczerze, że jako młody chłopak nie rozumiałem kobiet, ich zachowania i spojrzenia na świat. Po prostu nie było okazji i żadna nie wpadła mi na tyle bardzo w oko, żebym przenieść znajomość na inny poziom. Potem praca z mężczyznami. No i tak. Czy bycie prawikiem to dla mnie problem? Nie, zupełnie o tym nie myślę. Dochodzę jednak do etapu, gdzie chciałbym założyć rodzinę i trzeba będzie w końcu "wejść do gry":) Ciężko u mnie z poznawaniem nowych ludzi, nie lubię się otwierać.

Gość gość
gość dziś Chcą. Ja straciłem w wieku 28 ale nie szukaj tutaj odpowiedzi. Bo tu większość Kobiet to Faceci którzy je udają ;) Poszukaj odpowiedzi na męskich forach. Czasem warto poczekać i poszukać sobie nieszlifowanego diamentu ;) Zresztą ja miałem niskie potrzeby. Wolałem zajmować się karierą i samorozwojem. Kiedy masz już 30 lat masz status,zasoby i jesteś wysportowany to możesz sobie przebierać w 20-25 ;) Związki w wieku 20-28 lat to strata czasu.

Gość gość
Związki w wieku 20-28 lat to strata czasu. x dokldanie, bardzo racjonalne podejscie

Gość gość
O brawo, widzę że są jeszcze panowie którzy myślą głową a nie główka ;) a seks i zaliczanie lasek nie jest ich głównym zainteresowaniem w życiu.

Gość gość
gość 2017.12.15 O brawo, widzę że są jeszcze panowie którzy myślą głową a nie główka oczko.gif a seks i zaliczanie lasek nie jest ich głównym zainteresowaniem w życiu. x Zdziwiła byś się jak wielu Mężczyzn idzie tą drogą ale wielu po osiągnięciu 30 lat stwierdza że nie chce się w ogóle już wiązać. Wystarczy popatrzeć na znajomych jest tak cho/le/rn/nie dużo rozwodów to chyba jakaś nowa moda :(

Gość gość
"Czy istnieja kobiety ktore wymagaja prawiczka?" Tak, chore psychicznie, tak jak ci, którzy wymagają dziewic :D

Gość gość
uuuuuuuuu

Gość gość
po kilku nieudanych związkach z facetami którzy mieli wiele kobiet, niektóre decydują się na prawiczka przynajmniej ja

Gość gość
tzn co? faceci poco mieli wiele kobiet sa zli? Zaczynam mowic ze jestem prawiczkiem :D

Gość gość
Są źli bo traktują kobiety przedmiotowo

Gość drewniany kamień

Wielkie mi doświadczenie. Wsadzić chooja do cipy i posuwać. Nawet zwierzęta to potrafią. Poprostu nie chcecie prawiczków bo myślicie że taki ktoś to fajtłapa i brzydal bez powodzenia, co jest bzdurą. Czy wy kobiety naprawdę myślicie że facet wyroocha wszystko co ma cipe i cycki? A jesli jeszcze nie wyroochał to tylko dlatego że kobiety mu na to nie pozwoliły? Do głowy wam nie przychodzi jak wielu facetow jest prawiczkami choć  ma całkiem spore powodzenie. Tylko że tacy też mają swoje wymagania. Do tego zwyczajnie nie mają zbyt wiele czasu ani okazji do poznać kobietę nawet przez internet. Zresztą internet to bezsens bo tam z kolei kobiety wybrzydzają dalece ponad swoją rzeczywistą atrakcyjność.

Gość pravda
Dnia 14.12.2017 o 21:44, Gość gość napisał:

Większość prawiczkow w określonym wieku to ludzie ostro zaburzeni albo typowe fajtlapy ale takie już totalne bo wyrwać laskę na seks nie jest trudno i gdyby taki chciał to mógłby zaliczyć juz dawno temu. Nie wiem która marzy. Pewnie jakaś nawiedzona dziewica wierząca w banki o dozgonnej wierności faceta który spał tylko z jedną kobieta do końca życia.

Bo my nie chcemy "laski na seks", tylko szukamy stałego związku i seksu z miłości. Przespać się z byle kim, to każdy potrafi.