Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o takim zachowaniu?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy kolega mowi do mnie,że zranie go jak zerwe kontakt, ze skoczy z mostu albo dachu, albo mnie obgada,ze chce na mnie patrzec,przyznaje ze szuka powodu do spotkan, szuka kontaktu fizycznego, raz czy dwa powiedzial ze jestem piekna,slodka,czasami rzuca podtekstami . czy to oznacza ze mu sie podobam? on sie tego wypiera i nie wiem co sadzic, czy wszystko odebrac jako zart?

Gość gość
Nie zadawaj sie z takim, ktory grozi Ci samobojstwem, to szantaz.

Gość gość
Wiem, ale czy postepowalby tak gdybym byla dla niego tylko kolezanka tak jak on twierdzi?

To chyba trochę dziwne zachowanie nie sądzisz? Ja chyba zaczęłabym unikać kontaktu albo szczerze porozmawiała. Może faktycznie to tylko żarty.

Gość gość
Może zyebowi się odmieni i zamiast siebie to ciebie pochlasta i będziesz szczęśliwa bo sama się o to prosisz :-D

Gość szry
jakis toksyczny, takie szantaze stosowac wobec innych? ewentualnie niedorozwiniety emocjonalnie, tak czy siak, osoby z takimi zapedami generalnie wysyla sie na badanie psychiatryczne. doradzam uciecie kontaktu, im szybciej tym bezpieczniej, nie wiadomo co sobie obsesyjnie uroi w przyszlosci.