Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzialyscie zywa lalke barbi z polski?to jakis koszmar ..przezylam szok..

Polecane posty

Gość gość

Jeśli nie wiecie o co chodzi to wygooglujcie Zywa polska lalka barbie.. Byla w ddtvn i pytanie na sniadanie Nie moge uwierzyc ze ten pustak ,ktory nie umie sie wyslowic skonczyl POLITECHNIKE i jest inzynierem ARCHITEKTEM To jakies jaja..kto jej dal dyplom..wyglada jak koszmar z najgorszego snu..

Gość Carycka
Tez w szoku bylam że wogole pozwolili jej pokazac sie w telewizji. Niedlugo matki corek zabronia bawic sie lalkami Barbie jak taka monstrum chce byc wzorem do nasladowania. To chore jest

Gość gość
Widziałam, a najlepsze jest to, że oboje uważają ją za piękną. Ona nawet nie mogła wyraźnie mówić przez te napompowane usta.

Gość gość
Gdyby nie zrobila sobie tego z ustami to pewnie bylaby ladna barbie. Juz moglaby tych war nie .alowac juz

Gość gość
Niesstety, wcale mnie to nie dziwi. Po ulicach wiele pustych dziewczyn chodzi. Wystarczy spojrzeć na ich głupią twarz, karykaturalne brwi. Prawie to samo co tu.

Gość gość
Ona nie jest pusta Skonczyla architekture na jednej z najlepszych politechnik. Jest bardzo wyksztalcona a wiec inteligentna,

Gość gość
Pusta jak beben strazacki

Gość gość
Wiesz ja też skończyłam studia. I dużo pustaków ze mną kończyło, a wcale nie była to jakaś prywatna uczelnia. Pustak więc też może mieć wyższe wykształcenie.

Gość gość
o ja pitole, jaki glonojad !!!

Gość gość
19.42 niestety tak....

Gość gość
A ten jej facio mowil jeszcze,ze trzeba ja promować na swiecie ,w sensie my-Polacy, bo jest pierwszą Barbie w Polsce.

Gość gość
Te dwa debile to chyba lalki barbie na oczy nie widzieli

Gość gość
19.42 Nieatety tak. Widać to na tym forum, wszystkie podobno po studiach

Gość gość
Teraz studia to nie to samo co kiedyś. Kiedyś student zazwyczaj w szkole był kujonem, posiadał dużą wiedzę. Mierny uczeń na studia się nie dostał. A obecnie, szkoda gadać. Na studia dostanie się nawet największy tępak i co gorsza kończy je z dyplomem uczelni. Moja koleżanka ledwo zdawała z klasy do klasy, była po prostu słaba, leniwa, żeby nie powiedzieć mało inteligentna. Jak się dowiedziałam, że ona poszła na studia to mało zawału nie dostałam. Nie wierzyłam, jak to możliwe?? I co? I tępak skończył studia, aż żal.

Gość gość
Teraz brakuje studentów i byle putakoei dadzą papier, bo każdy student to kasa od państwa.

Gość gość
A niech sobie robi z ciałem co chce.

Gość gość
No, że się wysłowić nie potrafi to się nie zgodzę. No chyba, że fizycznie ma problem przez usta ;) Ale tak to ona wyraża się bardzo ładnie i poprawnie, potrafi budować poprawne zdania, nie tylko proste i to jest najdziwniejsze bo nie sprawia wrażenia głupiej. A nie tylko, że skończyła studia to jeszcze pracuje w zawodzie i chyba nieźle sobie radzi. Swoja droga ciekawa jestem jak wyglądają projekty kogoś z taka estetyką. Sadzać po wklejonym zdjęciu była przeciętna, choć i bez operacji mogła się wystylizować na niezłą laskę. To tak sadzać po twarzy bo nie wiem jak z figura. Widocznie miała jakieś kompleksy skoro zdecydowała się na pierwsza operacje. Choć na męskiej uczelni, wśród facetów, powinna być dowartościowana. A potem widać, popłynęła ...

Gość gość
Jak ona skończyła studia, to wyglądała jak pasztet http://www.plotek.pl/plotek/7,78649,22736875,jak-polska-barbie-wygladala-przed-operacjami-nie-poznalibyscie.html

Gość gość
W jakiej pracowni architektonicznej ona pracuje?nie wierze.to podobno prostytutka.oglasza sie jawnie na instagramie."pracuje" w niemczech glownie w dubaju tez podobno swiadczy uslugi...

Gość gość
ona nijak i niczym nie przypomina lalki Barbi !

Gość gość
gość dziś No z tym pasztetem to przesadzasz. Własnie przez takie głupie komentarze rodzą się kompleksy i durne pomysły z operacjami. Była przeciętna ale mogła zmienić fryzurę, dodać dobry makijaż, fajne ciuchy i pewnie byłoby nieźle.

Gość gość
Ona jest inżynierem po polibudzie Nie potrafi zdania sklecic poprawnie..ogladalam ja w pytaniu na sniadanie i pomyslalam,ze tak niemadra kobieta ,ze najwyzej po zawodowce.doznalam szoku gdy dowiedzialam sie ze jest mgr inz architektem.

Gość gość
na pierwszym zdjęciu to taka szara myszka. Gdyby cos zrobia z włosami, umalowała się, to wyglądałaby zupełnie inaczej.

Gość gość
TO PANI ARCHITEKT ODCZEPCIE SIE OD NIEJ

Gość gość
pewnie to nie tak, ze jest głupia, ale ma jakies zaburzenia osobowosci, brak akceptacji siebie, i te sprawy. smutne to.. jakby nie te wargi to by od biedy sie mogla podobac

Gość gość
musi być glupia, bo na inteligentną nie wygląda. Jak można zrobić z siebie karykaturę na własne życzenie i jeszcze za to zapłacić?? :O Mi nawet jakby dopłacali tyle co ona wydała, to bym nie zdecydowała się na wygląd glonojada. Ludzie chyba jej się śmieją w twarz.

Gość gość
beznadziejna !!

Gość gość
Wygląda jak mój glonojad w akwarium.

Gość gość
Duduś był fajny :D