Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne objawy

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu borykam się z dziwnymi objawami, typu kolatania serca, duszności, bóle pleców między łopatka mi, ogólne osłabienie, bóle mięśni, przyspieszone tętno, wypadanie włosów, w gardle lub przełyku czuje taka jakby przeszkodę, w nocy przy zasypianiu nagle się budze w popłochu, mam uczucie lęku, boję się, że jestem chora na jakąś straszna chorobę, robiłam morfologia, crp, hormony tarczycy wszystko w normie więc co to może być, dziękuję za odp.

Gość gość
Wygląda na to, że cierpisz na elektryczną niewydolność serca. Wyniku z nadmiaru stresu w życiu codziennym. Musiał się ostatnio czymś zdenerwować, albo czegoś wystraszyć.

Gość gość
A czy może to być związane z tym, że mój partner jest agresywny w stosunku do mnie? Mamy dziecko kocham go, ale cały czas czuje ze musze np uważać na słowa, nie mam swojego zdania praktycznie to on decyduje, jesteśmy ze sobą 4 lata po dwóch latach bycia w związku zostawił. Mnie z dnia na dzień źle to znioslam miałam paranoja na jego punkcie, czy to wydarzenie może mieć jakiś wpływ na moje zdrowie, lub inne typu , że dwa lata temu zmarła moja mama na raka szyjki macicy

Gość gość
żo przeżyć , ciądłu stres i popadłaś w nerwicę .Objawy które masz sa objawami nerwicowymi .Powinnas jednak zgłosic sie do lekarza , dostaniesz jakiś lek na wyciszenie. Dobrze działa Pramolan , mozna go brać rzez dłuższy czas bo nie uzależnia , nie powoduje senności i nie ogłupia.

Gość gość
Dużo przeżyć , ciągły stres przyczynił się do tego że popadłaś w nerwicę .Objawy które masz sa objawami nerwicowymi .Powinnas jednak zgłosic sie do lekarza , dostaniesz jakiś lek na wyciszenie. Dobrze działa Pramolan , mozna go brać rzez dłuższy czas bo nie uzależnia , nie powoduje senności i nie ogłupia.

Gość gość
Problem tkwi w tym że jestem w 4 miesiąca ciąży i. Myślę że nikt mi nie zapisze leków