Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podniecaja mnie mniejsi faceci

Polecane posty

Gość gość

Witam. Na wstępie chciałabym zaznaczyć że jestem dość wysoką kobietą (mam 188cm wzrostu) a w dodatku dość dobrze umięśnioną, gdyż odkąd pamiętam ćwiczę bieganie a ponadto chodzę na siłownię 5 razy w tygodniu. Otóż od zawsze podniecali mnie mniejsi ode mnie, chłopięcy mężczyźni. Na portalach randkowych zagadują do mnie różni faceci, ale najchętniej odpisuję tylko takim. Dodam że mam 32 lata. Czy jest dla mnie możliwe jeszcze znaleźć takiego faceta, najlepiej 18-20 letniego?

Gość gość
sam też mam 32 lata, też podobają mi się wysokie kobiety, ale przez wysokie rozumiem takie 170-175. 188 to jakiś kosmos dla mnie. Poza tym szukasz sobie w tym wieku 18-20 latka? Przecież to praktycznie dziecko.

Gość gość
A co cie w nich pociąga ? I w jakim wzroście o ile to nie prowo ?

Gość gość
Co mnie pociąga? Ciężko wytłumaczyć. Jakaś taka widoczna u nich potrzeba troski nad nimi a także delikatnej dominacji nad nimi. W jakim wzroście? Tak max do 170-172.

Gość gość
a dlaczego tyle młodsi? To nie jest normalne, że kobieta w Twoim wieku interesuje się prawie dziećmi jakby nie patrzeć.

Gość gość
Może nie o sam wiek mi chodzi a raczej a wygląd w tym wieku. Chociaż teraz i 20paro latkowie młodziej wyglądają :)

Gość gość
Pewnie cię kręci dominacja nad facetami, tylko pewnie wstydzisz się przyznać. Ale taka różnica wzrostu i wieku jest trochę spora.

Gość gość
Autorka ma instynkt macierzynski

Gość gość
No nie ukrywam że nawet mnie to kręci :) Spora to się robi jak założę szpilki :)

Gość gość
AUTORKĘ TEMATU PODNIECA PREZES :D

Gość gość
AUTORKĘ TEMATU PODNIECA PREZES smiech.gif I po co te zbędne wypowiedzi?

Gość gość
Pedofilka

Gość gość
Ja mam 177, więc pewnie i tak byłbym mały przy twoim wzroście, w dodatku jak byś jeszcze ubrała szpilki. To jaka ta dominacja cię pociąga ? Tutaj możesz napisać. Forum anonimowe.

Gość gość
Po prostu kiedy facet stoi przy mnie i widzę że nad nim góruję samo w sobie sprawia że czuję się podniecona. Ponadto lubię kiedy nie może sobie poradzić z czymś co wymaga większej siły czy wzrostu a ja to robię bez problemu. A najbardziej lubię gdy ściskam go w udach a on nie może się wydostać i robi wszystko co rozkażę.

Gość gość
No ale faktycznie twoje 177 przy mnie wyglądałoby dość mizernie.

Gość gość
Widocznie, lubisz rządzić facetami, sprawia ci to przyjemność. To uczucie, ze należy do ciebie, albo że jest twoim uległym, czy niewolnikiem :) Taka Pani

Gość gość
No coś takiego :) Ale niewielu facetów przyznaje się że to lubi.

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
Autorke tematu podnieca prezes :D

Gość gość
No, ogólnie ponoć uległych facetów o takich preferencjach, jest niewielu,( to nisza, co można zaobserwować, biorąc statystyki,) no chyba, że jako urozmaicenie w łóżku, to jeszcze. Ja w przyszłości, mam zamiar wejść w taki związek, tzn femdom, znaleźć swoją Panią, do układu, relacji uległy, dominująca. Są strony, gdzie można poszukać odpowiednich kandydatów.

Gość gość
Aha, czyli ty to lubisz? Czyli nie przeszkadza ci wyższa i silniejsza partnerka?

Gość gość
Tak. Lubie to. To moja tajemnica. To są moje preferencje, które zawsze gdzieś w sobie ukryte miałem, ale kilka lat temu uświadomiłem sobie je w pełni i je zaakceptowałem w sobie. podobnie jak skłonności do fetyszyzmu. A co do tych rzeczy, to ogólnie pociąga mnie jak kobieta ma władzę nade mną w każdym aspekcie, zwłaszcza psychicznym, codziennym, fizycznym również. A to, czy bym zaakceptował, taką wyższą, to nie wiem. Nie zastanawiałem się nad tym.

Gość gość
Mnie głównie chodzi jednak o fizyczną dominację. Ale psychiczna? Jakoś tak średnio.

Gość gość
To szukaj na fizyczną, pewno jakiś młodzieniec się może znaleźć. Ale może poszukaj na forum erotycznym, bo tam prędzej ktoś napisze.

Gość gość
Tak, z jednym kiedyś miałam się spotkać nawet. Ale zwątpił gdy mnie zobaczył.

Gość gość
Są gdzieś miłośnicy, fetyszyści, większych kobiet dominujących. Wśród młodszych może i nawet łatwiej znaleźć takiego. Próbuj.

Gość gość
Ale mówię że nawet znalazłam kiedyś. Opisywał mi jak to uwielbia większe od siebie dziewczyny itd. Tym bardziej że sam był niski - 170 bodajże, dla mnie idealnie. Jak mieliśmy się spotkać to specjalnie założyłam szpilki żeby jeszcze poprawić wrażenie. A w czasie spotkania był strasznie skryty i nieśmiały.

Gość gość
Po prostu mógł być speszony ;) Albo po prostu się mu nie spodobałaś. Ja tam już nie wiem.

Gość gość
No tak to wyglądało. Krótko mówiąc mam wrażenie że jednak mój wzrost trochę oniesmiela.