Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest o co być zazdrosną?

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam coś co teraz nie daje mi spokoju. Przez przypadek zauważyłam na gg mojego chłopaka rozmowę z dziewczyną, z którą kiedyś flirtował. Zawsze byłam zazdrosna o nią, bo wiedziałam, że się kolegują (ona mnie nie zna). Kiedy chłopak wyszedł do toalety przeszukałam mu to gg. Przeczytałam rozmowę z nią i od razu zrobiło mi się głupio. Nie dość, że była w tonie koleżeńskim, to jeszcze on pisał jej o mnie, że jest we mnie zakochany i inne miłe rzeczy. Mimo wszystko nie daje mi to spokoju. Czy aby na pewno nie jest o co być zazdrosną? Rozum podpowiada, że nie, ale ta myśl o ich przeszłości kiedy flirtowali ze sobą. Powiedzcie czy problem jest tylko w mojej głowie? :)

Gość gość
O chuj ci chodzi bo nie rozumię?

Gość gość
Chyba nie masz o co byc zazdrosna

Gość gość
Dodam, że z tą dziewczyną znajomość jest tylko wirtualna ;) Nigdy się nie spotkali.

Gość gość
Zaufanie i szczerość podstawa związku. Nie masz się o co bać jestem pewny. Nie sprawdzaj go bo nie poczujesz się lepiej A w dodatku sumienie będzie Cię męczyć . . .

Gość gość
walnieta babka z obsesja kontroli. miejmy nadzieje, ze facet przejrzy na oczy i zacznie cie tak samo sprawdzac jak ty jego.