Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka wstydzi się ze mną rozmawiać w towarzystwie.

Polecane posty

Gość gość

Z koleżanką, z pracy znamy się ponad 3 miesiące. Dobrze się czuliśmy w swoim towarzystwie, często się widywaliśmy, dużo rozmawialiśmy. Od pewnego czasu boi się zaglądać do mojego pokoju lub jak dziś rozmawiać ze mną w towarzystwie. Dziś spotkaliśmy się żeby coś obgadać. Ona na to że pogadamy później, bo jest zajęta (trochę była). Po dwóch godzinach skwitowała, że tu (na korytarzu) nie będzie rozmawiać Tłumaczy się tym, że ludzie zaczynają plotkować na nasz temat a tu "wszyscy" nas widzą. Faktycznie ktoś kiedyś rzucił aluzję, jedną czy dwie, wiele tego nie było. Podczas tej akcji poczułem się bardzo źle, jakby się mnie wstydziła, olała. Co zrobić zerwać z nią kontakt czy być wyrozumiałym?

Gość gość
Może ludzie gadają, że macie romans, jesteście w związkach?

Gość gość
a po pracy nie mozecie sie spotykac? poza tym uwazam, ze w racy sie pracuje a nie romansuje:O zalozmy, ze zostaniecie para a potem sie rozejdziecie i co wtedy?

Gość gość
Autor. Po pracy czasami też się spotykamy. Chodzi mi o fakt że mieliśmy obgadać sprawę zawodową. I sam fakt w jaki sposób mnie potraktowała, czekanie 2 godziny o którym wiedziała. Jestem u niej na samym końcu w hierarchii. Ponadto kilka dni temu mieliśmy się umówić po pracy, i... Zapomniała. Owszem po każdym takim razie przeprasza itp. ale to wszystko układa mi się w negatywny scenariusz. Stąd moje pytanie czy dać sobie spokój czy jednak za dużo wymagam?

Gość gość
Przestań być ciotą :classic_cool: wszyscy wiemy, że na nia lecisz i chcesz sie z nia przyjaxnic, żeby sobie sex wychodzić. :D żallllllllllllosne. olej ja sikiem prostym

Gość gość
Jakieś jeszcze inne rady?

Gość gość
Możesz jej jeszcze naubliżać to ci da spokój :-)

Gość gość
Ktoś jeszcze.

Gość gość
dziwne ze w towarzystwie z tobą nie gada a na osobnosci tak raczej to odwrotnie powinno byc

Gość gość
11:23 dlaczego takie zachowanie jest dziwne