Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2394

Sprawy sercowe pomocy !!!

Polecane posty

Gość gość2394

Witam wiem ze ta historia może trochę dziwna ja juz mam taki mętlik w głowie to zacznę od początku. Jestem z chłopakiem juz od 2 lat do tej pory niby wszystko bylo ok rozumielismy sie itd w ostatnim czasie to się popsulo nie wiem z mojej strony niby nic juz nie ma niby go kocham a moze to przyzwyczajenie ale boje sie przyszłości z nim ponieważ odkąd jesteśmy razem on nigdzie nie pracuje i tak.mi się zdaje ze nie znajdzie prędko pracy niby pomyślcie że to nie jest powód no ale ja juz bym chciała myśleć o założeniu rodziny a on tego nie chce boje sie tez reakcji rodziny jesli byśmy zerwali. I ostatnio tez poznałam chłopaka pisze tak tylko z nim ale to jest chłopak który mnie rozumie chce tego samego co ja. Sama nie wiem co myśleć ? Pomóżcie? Czy ja robie cos nie tak juz sama nie wiem :(

Gość gwoli wyjasnienia
Pytasz czy robisz cos nie tak. Otoz na to pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Sprawa podstawowa to musisz sie na powaznie zastanowic czego TY chcesz. I jak juz bedziesz wiedziala to trzeba to zaczac praktykowac krok po kroku. Ja mam wrazenie, ze nie jestes szczesliwa i tez nie wiesz jak masz realizowac swoje plany bo nie wszystko zalezy tylko od ciebie. Kazdemu moze sie zdarzyc ze zostanie nagle bez pracy. Ale zdecydowana wiekszosc osob znajduje nowa. Jesli u twojego faceta tak nie jest, to jest ku temu jakis powod. Trzeba po nitce do klebka. Pisanie z kims obcym to na pewno jest przyjemna odskocznia ale to nie rozwiazuje twoich problemow. Ty probujesz od kuchni ...a to trzeba glownymi drzwiami. Rozumiesz?

Gość gość
A ty pracujesz, czy masz pretensje że nie daje c****eniędzy, że nie będzie cię utrzymywał? :-D Bo może sama znajdź sobie pracę i ty utrzymuj rodzinę :-P ...a jeżeli już masz to znajdź drugą i będzie pieniędzy dość

Gość gość
Jeżeli od dwóch lat zdrowy facet nie pracuje toz to len smierdzacy. Mieszkacie razem? Jeśli tak to pewnie zeruje na Tobie i Ty za wszystko placisz...

Gość gość
Jeszcze nie mieszkamy razem i właśnie tego się boję ze jesli byśmy mieszkali razem to tak by to wyglądało ale jemu dobrze sie mieszka z rodzicami

Gość gość
15,39 Jesli tylko tyle masz do powiedzenia po naszych wpisach to nic wiecej nie ma sensu pisac. Ciau bambino!