Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowie dają mi stare albo

Polecane posty

Gość gość

Przeterminowane rzeczy , czy też tak macie ? Dają mi na święta np.przeterminowane słodycze , dla mojego dziecka które się ma urodzić dali stare 25 letnie ubrania po młodszym synu nawet sparciale majtki i skarpety, dużo tych rzeczy w rękach się rozpadało i jeszcze gadali jakie to śliczne , cześć majtek i spiochow była z plamami po kupie, nie są biedni bo kupują synom np. kurtki za 1tys.zl , czuje się z tym źle wolałabym nic od nich nie dostawać niż stare lumpy i rzeczy które im zbywają , jeszcze gadają że wszystkich traktują jednakowo i są super rodzinom , dostając takie rzeczy czuje się źle i jak gowno bo nikt by takich w darach nawet nie dostał , coraz mniej mi się chce z nimi zadawać ,to nie prowokacja

Gość gość
Rozumiem, ale mam pytanie po co ty to od nich przyjmujesz? Trzeba bylo od razu jak padla propozycja powiedzic : nie dziekuje , nie chce, nie potrzebuję. Tak jak ty siebie traktujesz tak beda cie traktowac inni. W ramach poprawnych stosunkow musisz postawic granice. Powodzenia

Gość gość
Te ubranka przyniesli w kartonach i uciekli , jeszcze się obrażają jak czegoś od nich się nie weźmie , trzaskają drzwiami i uważają za nie wdzięcznych że czegoś od nich nie weźmiesz , ostatnio jak dzwonili to taciowa mówiła że da mi rzeczy po sobie bo pewnie przytyłam w ciąży a ona jest gruba , nie widziała mnie miesiąc i wymyśla , jak jej syn powiedzial że nie chce tych rzeczy to rzuciła słuchawka i się obraziła , nie potrzebuje ubrań na końcówkę ciąży jak mieszczę się w swoje rzeczy , oni nic nie słuchają i się jeszcze obrażają jak się mówi że czegoś się nie chce

Gość gość
i co z tego niech sie obrażają

Gość gość
a niech s********ja! i co to za trzaskanie drzwiami?! wydrzyj morde na nich i w d**e niech cie pocaluja! co za dziady!!!nie daj sie!!!

Gość gość
To wyślij męża z tymi pudłam dla nich z powrotem i niech to zalatwi