Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni w jakim wieku interesują się 36 latkami?

Polecane posty

Gość gość

Korekta tematu dla czepialskich.

Gość gość
17-99 lat

Gość gość
36 lat to zaawansowany wiek jak na kobietę, może liczyć na zainteresowanie 15-20 latków, czyli dziecinnych gołodoopców, ułożeni faceci 35+ rozglądają się za kobietami młodszymi od siebie o minimum 10 lat.

Gość gość
Pytam bo interesuje mnie pewien facet na oko może mieć 45-48 lat i i jestem ciekawa czy taka 36 latka może mu się podobać. Wiem, że moi rówieśnicy wolą 20tki, że już o tych młodszych nie wspomnę, ale zarówno moi rówieśnicy jak i młodsi mnie nie interesują. Jeśli chodzi o mnie dają mi 27-30 lat na oko.

Gość gość
Zalezy od kobiety, kobiety stylu Sa kobiety 35+ atrakcyjne, kobiece, seksowne, z seksapilem, i nawet niektore malolaty chlopcy w wieku 16-28 podniecaja sie taka kobietka.

Gość gość
Wmawiaj sobie, że wyglądasz nawet na 18 lat, rozpowiadaj, że pytają cię o dowód jak kupujesz piwo... a wieku i tak nie oszukasz, co z tego, że mając 36 lat nieźle wyglądasz, za 2-3 lata postarzejesz się z nawiązką za miniony czas i co wtedy?

Gość gość
Słuchaj nie pytam się ciebie o zdanie czy mi wierzysz czy nie, że wyglądam bądz nie wyglądam pytam się tylko czy taki mężczyzna w wieku o jakim wspomniałam może zainteresować się kobietą w moim wieku?Tyle... nie interesuje mnie analiza psychologiczna mojej osoby, interesuje mnie analiza psychologiczna mężczyzn pod względem atrakcyjności i jak ma się do tego wiek zarówno jednych jak i drugich podając mój przykład.

Gość gość
Analiza psychologiczna mężczyzn na podstawie podanego wieku potencjalnej partnerki - 36 lat. Konia z rzędem temu, kto się takiej analizy podejmie. Wiek to tylko jeden z krytycznych "parametrów", równie ważny jest poziom kulturalny, intelektualny, materialny, zdrowie, uroda itp., itd.

Gość bewertung
To zapytaj goscia prosto z mostu co i jak

Gość gość
Dla faceta 45 babka o 10 lat mlodsza bedzie na moje oko w sam raz. Wciaz na tyle mlodsza od niego zeby moc sie pochwalic kolegom, jednoczesnie na tyle dojrzala ze beda miec plaszczyzne porozumienia.

Gość gość
Po cholerę zakładasz nowy temat? Jak gość przystojny i ma kasę to znajdzie sobie taką koło 30, co z tego że wyglądasz dobrze ale za dwa lata może być już tragedia. Wiadomo że lepsza młodsza.

Gość gość
Zakładam nowy temat, bo w tamtym skupiali się na błędzie Einsteinie. Liczę na merytoryczną dyskusje, a tu ciągłe odbieganie od tematu. Nie interesuje mnie co będzie za dwa trzy lata, życie potrafi się zmienić o 180w ciągu jeden godziny, a ja nie szukam proroków czy wróżbitów więc daruj sobie przepowiadanie mi teraźniejszości czy przyszłości. Chce zwyczajnie podyskutować kulturalnie.

Gość gość
Mam konto na badoo, nie zaglądam tam zbyt często. Mam tam jedno, aktualne zdjęcie zwykłe, żadnych dziubków ocycków na wierzchu i dzisiaj z ciekawości zerknełam w jakim przedziale zaczepiają mnie faceci, chcą zemną porozmawiać itp. i o to wynik 39,31,35,42,37,39,43,35,33,29,41,34,29,32,41,32,36,37,29,32,31 reszty mi sie nie chcialo sorawdzac****isac, ale biorac pod uwage wiek ww. to chyba mam szanse u tego starszego :)

Gość gość
Biorąc 10 pierwszych pod uwage średnia wieku to moi rówieśnicy. :)

Gość gość
Bierz się za młodego

Gość gość
Kobieta w tym wieku powinna szukać faceta w wieku 20-30lat