Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmisula

Czy też wstydzicie się wyglądu swoich wagin typu motylek

Polecane posty

Gość gość
problemem jest wychowanie w tzw idealnych wartościach

Gość gość
jest ekshibicjonizm delikatny i wulgarny jednym to przeszkadza innym nie

Gość gość
Od opalania się nago są plaże nudystow. Chyba że wyglądasz jak wysoki umiesniony brunet z wielką pala. Wtedy sobie nawet biegaj nago, z chęcią popatrzę. Z tym że społeczeństwo składa się z tak wyglądających ludzi w bardzo małym procencie i mało kto ma na plaży czy basenie ochotę oglądać ludzi którzy bez żenady pokazują swoje mało doskonale ciała. Istnieje jeszcze coś takiego jak dobry gust estetyczny i szacunek do innych osób w miejscach publicznych. To co robisz w łóżku to twoja prywatna sprawa, wiedz jednak ze nie każdy ma ochotę a tym uczestniczyć.

Gość gość
Na 100% ten hejt pochodzi od jakiejś baby która siedzi tu i tylko dopier... innym bo sama ma kompleksy

Gość gość
Dlaczego bezmyślnie powtarzacie słowo "hejt" przy byle krytyce? W d****h wam się przewraca. Hejt, hejterzy, wszędzie hejterzy! Haha. Jest takie polskie słowo nienawiść. Warto używać rodzimego języka.

Gość gość
Wysoki umięśniony brunet z wielką pałą ....no widzisz sama sobie odpowiedziałaś na pytanie.

Gość gość
Bynajmniej.

Gość gość
tobie brunet nam cycata blondyna z fajną jędrną pupą

Gość gość
Z tym że zdjęcie wrzucone przez autorkę nie daje ci możliwości by ocenić czy jest ona cycata blondynka. Mnie jest potrzebny całokształt, a wam same wargi sromowe. Czujesz tę subtelna różnice czy nadal nie rozumiesz co staram się przekazać?

Gość gość
rozumiem ale to nie powód żeby kogoś krytykować i oceniać negatywnie

Gość gość
A ja powiem że o gustach się nie dyskutuje jedni lubią mięśnie inni posladki,jeszcze inni waginy.a kolejni stopy

Gość gośćmisula
Temat widzę się rozwinął. Rozumiem hejt w moją stronę, oczywiście wstawiając zdjęcia nie miałam na myśli aby faceci się tu podniecali serio wkoncu nie mam ślicznej małej by się nią zachwycać :/ temat nie dotyczył tego. Głównie do kobiet był ten temat które jak ja wstydzą się wyglądu waginy. Miałam też nadzieję że może jakaś Pani jest po zabiegu zmniejszania i coś napiszę, ale może w zlej kategorii założyłam temat.

Gość gość
Wyrażanie krytyki nie jest równoznaczne z nienawiścia więc używanie słowa hejt pasuje tutaj jak świni siodło.

Gość gość123543
„To dla ciebie jednak liczy się wnętrze kobiety” x Niejednokrotnie o tym pisałem. Widzisz, liczy sie. Tylko ty czytasz wybiórczo i wszystko dopasowujesz do swojego punktu widzenia. A co do nagich zdjeć, trudno od razu zobaczyc wnętrze kobiety, chyba ze ci/pki :) Ale dalej nie rozumiesz, ze faceci to wzrokowcy i nie sa tacy jakimi chciałabyś, zeby byli. Najpierw jak spotyka sie dwoje ludzi to co na poczatku sie liczy, tylko wnętrze, czy moze wygląd? I myśl sobie co chcesz, przespalbym sie tylko z taka kobieta, która podoba mi sie tez fizycznie. Ale ty i tak w to nie uwierzysz. To, ze zaczepiam tutaj kobiety, to nie znaczy ze z każda pojde do łóżka. Przecież jest cos takiego jak wymiana zdjeć twarzy. Rozmowa - czy dana osoba pasuje nam intelektualnie. Wy tez jako kobiety podświadomie patrzycie czy facet jest inteligentny (np. poprzez poczucie humoru). Inteligencja daje wam spojrzenie czy dany facet bedzie zaradny, a wiec pośrednio na umiejetność zarabiania pieniędzy, a w dalszej perspektywie poczucie bezpieczeństwa i spokojne wychowanie potomstwa. Przecież to czysta biologia. Trzeba ci to tłumaczyć? Facet poprzez wyglad - pierwsze wrażenie, podświadomie ocenia zdolność kobiety do urodzenia zdrowych dzieci. Stad faceci sa większymi wzrokowcami. W dłuższej perspektywie liczy sie wnętrze kobiety, to jaka ma osobowość, jaka bedzie matka dla dzieci i partnerka dla faceta...Itd.

Gość gość
Nie mam motylka.mam kopyto wielbłądzie

Gość gość
Facet przesiadujacy na babskim forum jest wiarygodny jak jednorożec... Tyle na temat.

Gość gość123543
„Dlaczego bezmyślnie powtarzacie słowo "hejt" przy byle krytyce? W d****h wam się przewraca. Hejt, hejterzy, wszędzie hejterzy! Haha. Jest takie polskie słowo nienawiść. Warto używać rodzimego języka.” x Konstruktywna krytyka jest ok. Ale na forum jest takiej bardzo mało. Chociażby w tym temacie ktos wyzwal mnie od „leszcza”. To jest krytyka??? Hejt jak nic. Ludzie, nauczcie sie najpierw asertywnego wyrażania mysli, a nie używanie inwektyw i obelg.

Gość gość
20:27 i wicerwasa

Gość gość123543
„Facet przesiadujacy na babskim forum jest wiarygodny jak jednorożec... ” x Przecież to tez jest forma hejtu poprzez bardzo niemile szufladkowanie i docinki. Hejterzy tego nie widza lub nie chcą widzieć. A jak ja bym powiedział, ze żadna z kobiet nie zna sie na matematyce i mechanice, czy byłaby to prawda? Przecież tyle kobiet celująco kończy takie studia o takim kierunku i jest wspaniałymi inżynierami.

Gość gość
Forum dla bab to forum dla bab. Wicerwasa czyli jednorożec? Przezywasz byle g****o jakbys dostał cegła w łeb. Bezjajeczni ci dzisiejsi chłopi. Delikatni jak motyle.

Gość gość
20:25 Konrad to ty?

Gość gość
Wstydzisz się przed chłopakiem a ginekologowi wystawisz bez skrępowania! ? Ja chociaż mam swego misia podczas każdego badania vaginalnego. Będzie gdy będę rodziła bo jak można się wstydzić przed chłopakiem.

Gość gość123543
„gość dziś 20:25 Konrad to ty?” x Nie, nie ja :)

Gość gość
Mnie tam podnieca każda picza

Gość gość
Tak, ja się wstydzę

Gość gość
Wstyd to kraść

Gość gość
20.42 tak moja cipka należy do ukochanego i pani ginekolog bo ginekolodzy faceci to zboki.

Gość gość
Tiaaa w polsce to wszystko i wszyscy są zboczeni wszystko jest złe

Gość gość
Ty jesteś jakaś zboczona wszędzie to piszesz że wszystko przy facecie. Ja np nie chciałabym przy badaniu ginekologicznym z wziernikiem w pochwie by patrzał na to mój facet . Są jakieś granice.

Gość acordeon
Nakręcacie się jak katarynki.Nie rozumiem dlaczego autorka przejmuje się komentarzami kogoś kto jest tu tylko po to żeby komuś dopier... Nawet gdyby była najpiękniejszą kobietą i pokazała nogi znalazł/a by się ktoś kto by powiedział,że przyszła się dowartościować,że ma krzywe,że ogólnie słabo.Taka jest mentalność niektórych ludzi i tego się nie zmieni.Trzeba te konentarze brać przez małe "k"