Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smogsmogsmog

Maski antysmogowe od Dragon Mask

Polecane posty

Gość smogsmogsmog

Czy ktoś używa maski antysmogowej z tej firmy? Poleciacie??

Gość meluran
Ja uzywam maski antysmogowej ktora zamowilem w sklepie smarthome24.pl i sprawuje sie bardzo dobrze jestem zdania ze lepiej wydac kilkadziesiat zlotych wiecej za cos porzadnego niz kupic maske tansza, ale gorsza jakosciowo ;)

Gość gość
z******te są te filtry smogenix. Wcale ich nie widać, smog, alergeny nawet podobno zarazki

Gość hanka_1
Ja się właśnie zastanawiam nad zakupem maski.... dopiero co zainwestowałam w oczyszczacz do domu http://ranking-oczyszczaczy.pl/recenzje/philips-ac3256-10/ i tak myślę czy nie zaopatrzyć się jeszcze w maskę wychodząc na zewnątrz. Grunt, że w domu już będę mieć czyste powietrze, szczególnie o dzieci mi chodziło żeby nie wdychały pyłów, wystarczą wycieczki do szkoły i z powrotem bo spacerować nie spacerujemy długo, nawet jak niby powietrze dobre, ja cały czas czuję dym i pył :(

Nie ma co się zastanawiać tylko trzeba kupować. Jak ja wczoraj usłyszałam, że w niektórych miastach normy są poprzekraczane po 400 razy to bez maski to bym z domu na bank nie wychodziła. Jeżeli chce się dobrą maskę i trochę taniej to polecam zajrzeć, bo jest przecena militaria.pl/odziez/maski_antysmogowe_i_akcesoria_c2203.xml?show_set=817&wkm=Slider&kr=maski_wyprzedaz

Tylko w nich oddychanie jest utrudnione. Sama nie wiem, czy jest sens.

Gość gość
Używałam tej maski, ale przerzuciłam się na Respro i jest wygodniejsza, jakoś lepiej do twarzy przylega. https://respro.com.pl/ Tu można obejrzeć jak one wyglądają.