Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuję że sie urodziłam

Polecane posty

Gość gość

bo z czasem przyzwyczaiłam się do życia, boję się popełnić samobójstwo i muszę się tak męczyć bez sensu. Gdybym nigdy nie istniała, na swiecie byłoby mniej cierpienia o całe moje życie.

Gość gość
Przeklinam boga za to że mnie stworzył do tylu nieszczęść. Co za wyrafinowany sadystyczny potwór.

Gość gość
To starzy cię splodzili. Tak gwoli ścisłości.

Gość Tathagatagarbha
Coś więcej na ten temat?

Gość gość
A czemu Ty tak tego życia nie znosisz

Gość gość
Jeśli chcecie mieć dzieci, a nie możecie, to pomyślcie, że też mogłyby być nieszczęśliwe i żałować, że istnieją.

Gość gość
Starzy sie tylko roochali ale na samo zapłodnienie nie mieli wpływu. Naucz się myśleć logicznie.

Gość Paffnucy
W łeb się je(b)nij. G****o wiesz o cierpieniu jak większość ludzi w tym kraju. Życie jest c(h)ujowe bo nie mam nowego iphona, bo sąsiad ma lepszy samochód, bo jest zimno a powinno być ciepło i na odwrót. Poczytaj, zobacz więcej niż czubek nosa a nauczysz się doceniać życie i jego piękno

Gość gość
Akurat mam duzo poważniejsze problemy z którymi żyję już długo i które mi niszczą życie na codzień, więc jebnij się w ten durny łęb i zamknij głupi ryj zanim komuś naubliżasz, ty kupo łajna.

Gość gość
To napisz jaki jest Twój problem żeby inni mogli choć ciut Cię zrozumieć

Gość Tathagatagarbha
Być może nauki mistyczne pomogą Ci zrozumieć i zaakceptować Twoją sytuację, mi pomogły. A też kiedyś żałowałem, że się urodziłem.

Gość gość
Nie musisz mnie rozumieć, tym bardziej jeśli jesteś debilem i nic nie muszę ci wyjaśniać, mam prawo napisać to co chcę - jeszcze tego nie zabronili i gooooowno ci do mojego zycia ty bezczelny chamie.

Gość gość
To na chuj ludziom d**y zwracasz w miejscu publicznym swoimi problemami skoro krytyki unieść nie potrafisz? Wolna wolę masz. Jeśli liczysz że ktoś będzie odstawial dla ciebie szopke pt. nie, nie zabijaj się, życie jest piękne i inne pierdy to pod zły adres trafiłaś.

Gość gość
Miałam w zyciu długi okres mistycyzmu który mi porządnie namieszał i wywrócił normalna kolej rzeczy, właśnie jestem na detoksie od mistyki i powiedziałabym, że tak jest lepiej. Nie wrócę, chyba żeby bóg okazał się kimś dobrym. A jest na odwrót.

Gość gość
18:30 w doopie mam ciebie i twoje szopki, każe ci ktoś pisać odpowiedzi w moim wątku? Nie? To wypjerdalaj! A pisać bedę na złość to co ciebie wkurza, zesraj się i zjedz to.

Gość Tathagatagarbha
Widać ktoś przedstawił Ci Boga w krzywym zwierciadle. Bóg nie jest zły, takim postępowaniem możesz jeszcze pogorszyć swoją sytuację.

Gość gość
No i mam wolną wolę, więc będę pisała co uważam za słuszne a ty czytaj i gryź pazury z frustracji, kompletnie nie robisz na mnie wrażenia.

Gość gość
Nie rób tego, miłość jest od Boga.

Gość gość
Bóg sam mi siebie przedstawił takim jakim jest, czyli wrogim obcym demonem który ma dla nas tylko cierpienia, niesprawiedliwość i zagrożenie, dostaję to praktycznie całe zycie z krótkimi przerwami, chociaż długo walczyłam o co innego, więc kiedyś muszę odpuścić i z tym skończyć.

Gość gość
Nie obgryzam paznokci od 20 lat tak że pudło. Jesteś sfrustrowana i stąd to niepowodzenie życiowe. I nie ty się urodziłas a twoja matka cię urodziła bo tak zdecydowała. Zapytaj ja dlaczego cię chciała. Może tam tkwi powód twojej frustracji. Serio pisze.

Gość gość
Bóg nie jest żadną miłością, to brednie. Miłość nie istnieje a bóg jest nienawistnym tyranem, który jedną reką przybija człowieka do krzyża, a drugą go pieści, ten pedofil, czyż nie? :classic_cool:

Gość gość
18:40 jesteś zerem i głupim goownem które szuka zaczepki i kogoś komu moznaby dowalić, nie robisz na mnie żadnego wrażenia a od mojej matki się ODPYERDOL, bo nie zasłuzyłeś nawet na to żeby cię kopnęła w ryj ubłoconym butem.

Gość gość
I nie przezywam żadnego niepowodzenia, naucz się czytać ze zrozumieniem imbecylu.

Gość gość
Rozumiem. Mam tak samo. Chciałabym umrzeć, a nie mam odwagi, jestem beznadziejna..

Gość Tathagatagarbha
Próbowałaś zapoznać się z prawami karmy i reinkarnacji? Może tam znajdziesz przyczyny swoich cierpień.

Gość gość
Spojrz na siebie z boku i zobacz jaka nienawiścią ziejesz. Co napisałam o twojej matce że tak drzesz pysk i wylewasz na mnie pomyje? Jeśli myślisz że twoje problemy dają Ci jakieś nadprawo to cię chyba p****ało. Też mam wolną wolę i w związku z tym mogę komentować twoje wpisy jak chce.

Gość prawi 117
ej,.,.To może chociaż tzytzki pokażes przed śmiercią ?

Gość gość
ty może jesteś beznadziejna, ja wręcz przeciwnie.

Gość gość
18:52 a to komentuj idiotko, przynajmniej z ciebie uśmieję w tym całym złu jakie mnie spotyka. Mąż cię dawno nie tyka to i musisz się awanturować w necie, bo złość ci dópę rozsadza.

Gość gość
Lecz się kretynko. Natura widocznie wie co robi... Debilizm sam chce się eliminować. Życie. A męża nie mam bo nie jestem idiotka. Nara.