Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakoś mi tak przykro, smutno.

Polecane posty

Gość gość

Jakoś mi tak przykro, smutno.

Gość gość
A ja jestem chora. Pół dnia było ok, nagle od 15 z minuty na minutę czułam się gorzej. Mam dreszcze, gorączkę, mam 23 stopnie w domu a leżę pod kocem i kołdrą... A Tobie co?

Gość gość
Też leżę pod kocykiem ale jestem zdrowa. Nie mam czasu chorować :)

Gość gość
Mi też.

Gość gość
mi tez, wczoraj rozstałam sie definitywnie z facetem, od pół roku źle sie działo i wiadomo było ze przyjdzie ten moment, ale i tak mi cholernie smutno

Gość gość
gość dziś To ja autorka, pierwszy raz odpowiadam. Mam małą załamkę psychiczną. Nic konkretnego nagle się nie stało, ale jakoś tak różne problemy i problemiki nie dają mi spokoju. Do tego ciężko mi wszystko ogarnąć przed Świętami, bałagan, ciasnota, a jeszcze trzeba wyjechać z dzieckiem na jednodniowy pobyt w szpitalu (badania w innym mieście). Problemy rodzinne, brak kasy na wymarzone prezenty dla dzieci. To wszystko jakoś mnie tak przytłoczyło dziś. A Ty masz pomoc, gdy chorujesz?

Gość gość
nie , nie mamy, ale to był facet z którym chciałam mieć dziecko a i on nie był niechętny. Ale okazało sie jak razem zamieszkaliśmy ze popija, że jak się upije to jest bardzo niemiło, że nie widzi ze ma problem. Musiałam go wyrzucić z zycia, wiem, ze dobrze zrobiłam, ale szkoda mi że to się tak zmarnowało przez jego głupotę