Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123543

hejterzy to asy, osoby aseksualne

Polecane posty

Gość gość123543

Tutaj każda oznakę seksualności hejtuja.

Gość gość123543
Pozują na świętych, cnotliwych i kaznodziejow. Łatwo im powiedziec, bo są asami, wiec seksualność i swoje libido maja zerowe lub bliskie zera...

Gość gość
Cyfrak, bez tematu hejterów Ty po prostu nie istniejesz.

Gość gość123543
Zapomniałem dodać, to tez kobiety, które za grosz nie rozumieją potrzeb facetów, z wybujałym ego. Uważają, ze facet powinien byc samcem o zerowym pożądaniu, z wyjątkiem hejterki, z która akurat ma „przyjemność” byc w związku.

Gość gość
A bez gęsi wogóle nie było by Kafeteri ha,ha,haaa :):):)

Gość gość
masz się z czego cieszyć z tym gęganiem

Gość gość
Typowe tłumaczenie buhuaja któremu staje pala na widok kawałka cycka bez względu na to czy ów kawałek należy do miss universum z intelektem godnym geniusza czy zulicy bezzebnej. Kolejne tłumaczenie to: brak libido, staropanienstwo, bycie pasztetem, rzekomy brak bycia wzrokowcem jeśli jest się kobieta. Ogólnie bycie nienormalnym. Haha.

Gość gość123543
To twoje tylko myślenie, ze bezzębnej kobiety. Wierz w to dalej... Staropanieństwo to nie moje tłumaczenie, bycie pasztetem tez nie. Kolejna manipulacja. Co do tego, ze kobiety sa mniejszymi wzrokowcami niż faceci, to akurat norma i kolejny nietrafnie użyty tutaj argument przez ciebie. A tak a propos słowo buhaj zostało tutaj użyte w formie hejtu. Zreszta cały powyższy post naładowany jest agresywnymi emocjami.

Gość gość123543
Wkleję tutaj moja poprzednia wypowiedz - odpowiedz na zaczepne zdanie, zeby nie było wątpliwości w jaki sposób mysle. „„To dla ciebie jednak liczy się wnętrze kobiety” x Niejednokrotnie o tym pisałem. Widzisz, liczy sie. Tylko ty czytasz wybiórczo i wszystko dopasowujesz do swojego punktu widzenia. A co do nagich zdjeć, trudno od razu zobaczyc wnętrze kobiety, chyba ze ci/pki usmiech.gif Ale dalej nie rozumiesz, ze faceci to wzrokowcy i nie sa tacy jakimi chciałabyś, zeby byli. Najpierw jak spotyka sie dwoje ludzi to co na poczatku sie liczy, tylko wnętrze, czy moze wygląd? I myśl sobie co chcesz, przespalbym sie tylko z taka kobieta, która podoba mi sie tez fizycznie. Ale ty i tak w to nie uwierzysz. To, ze zaczepiam tutaj kobiety, to nie znaczy ze z każda pojde do łóżka. Przecież jest cos takiego jak wymiana zdjeć twarzy. Rozmowa - czy dana osoba pasuje nam intelektualnie. Wy tez jako kobiety podświadomie patrzycie czy facet jest inteligentny (np. poprzez poczucie humoru). Inteligencja daje wam spojrzenie czy dany facet bedzie zaradny, a wiec pośrednio na umiejetność zarabiania pieniędzy, a w dalszej perspektywie poczucie bezpieczeństwa i spokojne wychowanie potomstwa. Przecież to czysta biologia. Trzeba ci to tłumaczyć? Facet poprzez wyglad - pierwsze wrażenie, podświadomie ocenia zdolność kobiety do urodzenia zdrowych dzieci. Stad faceci sa większymi wzrokowcami. W dłuższej perspektywie liczy sie wnętrze kobiety, to jaka ma osobowość, jaka bedzie matka dla dzieci i partnerka dla faceta...Itd.”

Gość gość
Za bardzo przezywasz to forum, facet. Ochłoń i daj se na luz. Nie myślisz się przede mną tłumaczyć. Napisałam ogólnie że takie tłumaczenia dają najczęściej buhaje więc naprawdę nie masz czego przeżywać i brać do siebie. Temat uważam za zamknięty bo co chciałam to już napisałam. Cześć.

Gość gość123543
Wiesz co przeżywam, bezkarny hejt w necie. Czy wy hejterzy nie widzicie w mediach jak traktowani sa hejterzy? Co wtedy myslicie? Ze to nie o was materiał? Czy macie bezmyślna radochę?

Gość gość
20:49 nie kochany.Największym wzrokowcem jest kobieta.Nim ty na nią spojrzysz ,ona ma już przeswietlony każdy cm Twojego ciała,kolor oczu itd. Właśnie.Facet ma być zaradny,pewny siebie i dawać bezpieczeństwo I stabilność kobiecie. Dlatego jesteś sam.

Gość gość123543
Widzisz, podważasz największe autorytety i twierdzisz, ze kobiety sa największymi wzrokowcami :) To jak tu z toba rozmawiac. Prowokujesz, a nie wiesz nawet czy jestem sam. Ciągnie cie do tego, zeby wiedzieć :D Nie znasz mnie kompletnie.

Gość gość123543
A, nie jestem dla ciebie „kochany” Nie skracaj dystansu. Wydało sie, ze jestes kobieta po 50tce lub 60tce...

Gość gość
20:55 Piona. Różnica między wzrokowcem facetem a wzrokowcem kobieta jest taka że ten pierwszy robi to w sposób często bezczelny i ostentacyjny a kobieta obczai cię tak wnikliwie i dyskretnie że nawet się nie zorientujesz. 123 przezywasz bezkarny hejt, ojej. Do mnie pijesz? Bardzo przepraszam jeśli urazilam cię hejtem srejtem. Musisz być takim lemingiem i lykac każde g****o z zachodu tak jak to słynne słowo którym już rzygam bo tak jest naduzywane? Jestem za służba wojskowa obowiązkowa. Może trochę by was nauczyła jaj. I nas są tu dwie :P Zapewniam cię że dzieli nas przynajmniej dekada. Oczywiście ja jestem młodsza. I gladsza.

Gość gość123543
Domyślam sie, ze jedna z was jest po 60tce, a druga po 50tce. Nie dogadacie sie z wieloma osobami z forum, bo dzieli was różnica pokoleń. Nie znosisz słowa hejt, bo ciagle tak jestes określana jako hejterka. Zapamiętaj sobie, ze mozna szanować odmienne zdanie i mozna sie tego nauczyć. Ty juz tej umiejętności raczej nie posiadziesz, bo masz na stałe zaprogramowany mózg i jestes mało elastyczna. Zostałaś tez tak wychowana...

Gość gość123543
„ Jestem za służba wojskowa obowiązkowa” x A ja jestem za tym, zeby taka jak ty odpowiednio przeszkolili w prokuraturze, a pózniej w areszcie śledczym.

Gość gość
To bardzo źle się domyślasz bo mam o wiele mnie. Twoje teorie powalają :D nie próbuj udawać znawcy wszystkiego i wszystkich bo marnie ci idzie. A dlaczego nie cierpię słowa hejt już wyjaśniam w innym temacie. Kto czytał i jest kumaty ten zrozumie. Zluzuj gacie bo jesteś sztywny jak widły w gnoj wetkniete.

Gość gość
Gość 1235...lepiej odstresuj się że mną na priv

Gość gość
Byłam w areszcie śledczym ostatnio. Przeszkolili mnie bardzo dobrze. Masz jakąś obsesję na swoim własnym punkcie, co zresztą udowodniłes kiedyś zarzucając mi prowokowanie twej zacnej osoby tematami w celu wyciągnięcia od ciebie jakichś informacji...ile ty lat masz chłopie? Aż tak ważny dla nikogo nie jesteś.

Gość gość123543
Pewnie, ze nie jestem az tak ważny tutaj. Wiesz doskonale, ze hejterzy tutaj wyciągają prywatne dane z maila lub poprzez prowokacje. Rożne metody sa stosowane. Ile lat bys nie miała, to i tak jestes tym kim jestes. Mowisz mi, żebym sie tak nie napinal, a sama tutaj siedzisz i na kazdy post odpisujesz z mysla taka, zeby tylko żadnego nie pominąć i zeby twoje było na wierzchu. Kto tu sie napina? Kto jest znawca wszystkiego? Czy ja czy ty, a moze wszyscy?

Gość gość
Nadal ty. Siedzę na forum bo mam prawo. I chec. Nie wiem jakim trzeba być jełopem bez instynktu samozachowawczego i dać się skusić na prowokacje dzięki której ktoś wyciąga od ciebie jakiekolwiek dane. Przepraszam bardzo ale dla mnie to jedynie oznaka głupoty. To nie hejt :) dorosnij to i problemów na forum nie będziesz miał.

Gość gość
A ty wiedziałeś 10 lat.Teraz jedyne co Potrafisz, to zakladac wszelkiego rodzaju portale randkowe i włzic na forum dla kobiet.Tu iQ nie zablysniesz.Urodą też nie.Więc zostaje ci tylko uzalanie sie nad sobą do konca zycia na kafe

Gość gość
Siedziales

Gość gość123543
„Nadal ty. Siedzę na forum bo mam prawo. I chec. Nie wiem jakim trzeba być jełopem bez instynktu samozachowawczego i dać się skusić na prowokacje dzięki której ktoś wyciąga od ciebie jakiekolwiek dane” x Siedzisz i nie napinasz sie. Sama sobie zaprzeczasz. Kazdy moze napisac, ze chce tu siedzieć. Poza tym bronisz hejterow, którzy robia prowokacje i sa agresywni? Brawo, kolejny raz pokazałaś kim jestes.

Gość gość123543
„A ty wiedziałeś 10 lat.Teraz jedyne co Potrafisz, to zakladac wszelkiego rodzaju portale randkowe i włzic na forum dla kobiet.Tu iQ nie zablysniesz.Urodą też nie.Więc zostaje ci tylko uzalanie sie nad sobą do konca zycia na kafe” x A to o kim? Kto te 10 lat tutaj siedział itd? Kto sie użala nad soba?

Gość gość
Gdzie napisałam że bronię? Jesteś z***biscie infantylny. Napisałam że zresztą masz wyżej. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Do kogo masz pretensje że jesteś naiwny i swoją prywatność tak łatwo podajesz na tacy w takim miejscu jak kafeteria.pl? Bądź poważny chłopie. Nie umiesz korzystać z forum i załatwisz tutaj swoje prywatne ucieczki to z niego nie korzystaj. Proste.

Gość gość
Danielu wiem że to ty.Jak chcesz to przyjdz sie znów schylic po mydło.Twój chłopak z celi

Gość gość
Autor to jakaś C**a schylajaca się po mydło? O lol :O