Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was dziewczyny też pociąga do seksu i czy patrzycie na penisy przez spodnie?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie bo chopaki patrzą na tyłki dziewczyn i wgl bo lubią i pd razu sb wyobrażają nagą dziewcyne. A czy wy dziewczyny patrzycie na penisy chłopaków i tak samo wyobrażacie sobie je nago?

Gość gość
Ja tak robię ale w porównaniu z moimi koleżankami jestem nimfomanka

Gość Carycka
U mnie w pracy jest taki kierowca I mu sie wszystko odznacza przez spodnie. Oj bralabym:)

Gość gość
podacie maila to sie zdjęciami powymieniami wiecie jakimi dajcie emaila ok?

Gość arnina
W ogóle mam dość wysokie libido, ale akurat nie patrzę na spodnie w kontekście oceny penisa. O wiele bardziej kręci mnie owłosiona klata i owłosione męskie nogi. Dlatego gdy spotykam interesującego faceta, to próbuję wybadać, jak u niego z owłosieniem. To może wyglądać dziwnie, jak się wgapiam w męski dekolt, ale sprawdzam, czy wychodzą tam jakieś kępki. Uwielbiam też owłosione plecy, ręce, nogi. Facet, z którym się widuję, na nasze drugie spotkanie założył czerwone krótkie spodenki. Nie dość, że uwielbiam ten kolor, to jeszcze widziałam ciemne owłosienie na nogach i miałam ochotę się na niego rzucić, pomimo okresu.

Gość gość
Ja akurat jestem łysy, ale reszta ciała jest owłosiona tak jak Tobie się podoba. W spodenkach czerwonych jest pokaźna niespodzianka.

Gość gość
Ja akurat przycinam na nogach i brzuchu

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji