Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Można samemu nałożyć sobie lakier hybrydowy?

Polecane posty

Gość gość

Można samemu nałożyć sobie lakier hybrydowy?

Gość gość
Ja nakładam co 3tyg. Kupiłam zestaw na allegro. Kosztował tyle co jedna wizyta na paznokciach u profesjonalistki :) także zwrócił się odrazu. Nawet dorabiam robiąc mamie, siostrze czy koleżankom z pracy. Polecam

Gość gość
a mozesz polecic dobry zestaw do paznokci?

Gość gość
Ja tez sobie sama robie. I mimo że mam lakiery typu opi/ indigo/ semilac i te inne p*****ly do odtluszczania etc to nie trzymają mi się za dobrze. Opi tragedia - po 3 dniach trace juz kawalek paznokcia jakiegos. Inne lakiery sie lepiej trzymaja ale po tygodniu cos się dzieje.

Gość gość
Ja tez sobie sama robie. I mimo że mam lakiery typu opi/ indigo/ semilac i te inne p*****ly do odtluszczania etc to nie trzymają mi się za dobrze. Opi tragedia - po 3 dniach trace juz kawalek paznokcia jakiegos. Inne lakiery sie lepiej trzymaja ale po tygodniu cos się dzieje. X A to chyba paznokci wina. Mi się hybryda wcale nie trzyma, odpada tego samego dnia nawet.

Gość gość
Ja sama robie paznokcie.Zadne zele czy hybrydy.Robie tak najpierw podklad do paznokci, lakier na koniec utwardzacz do paznokci. trzymaja sie nawet 10 dni.U mnie sprawdzaja sie lakiery zelowe.

Gość gość
Lakier żelowy czyli hybryda..... Ja robię czasem sama czasem idę maanicure hybrydowy.

Gość gość
a najlepsze sa dla mnie wibo- zelowe lakiery cos ook 10zł kosztuja.

Gość gość
A ja robue hybrydy. Polacam lampe led sunOne. Ja mam fajna różowa. Zacz3lam od lakierow z półki okolo 30 zl semilac i neonail i te odpadaly po kilku dniach. Ostatnio sprobowalam takich tanich silcare color it premium za około 10 zl i 2 tygodnie sie trzumaly, nawet jeden nie chcial zejść! Te drogie sa moim zdaniem za sztywne i odchodza od paznokcia ktory wiadomo np pod wpływem wody namieka i sie ugina. Taka moja osobista teoria ze te tanie sa elastyczne

Gość gość
oczywiscie, ze tak, ja zawsze robię sama:) musisz sbie tylko kupić zestaw do robienia hybryd, na począteka lampa, a potem niezbędne produkty do malowania:) ze swojej strony polecam pracę z lakierami Makear, mają świetną jakość, idealną konstystencję, łatwo się je aplikuje, tazke na pewno dalabyś samam radę :)

Gość Annnknanana
Ale wibo ma lakiery hybrydowe? Jakoś wierzyć mi się nie chce że tyle moga kosztować. Tak czy tak ja lakierów Makear nie zamieniłabym na żadną inna firmę

Gość gość
Ja kupuje Neonail i je polecam. Co dwa tygodnie robię od nowa bo szybko rosną. Ale przy małych dzieciach i pracy ładnie się trzymają. Jeden kosztuje ok. 28zl

Gość gość
Nie wiem jak u innych, u mnie już po myciu tego samego dnia odpada z jeden. Tydzień to jest maks bo rosną mi tak szybko że szok.

Gość gość
Może coś źle robisz?

Gość Myszcha_855
Warto dobrze odtłuścić płytkę, nałożyć primer i dobra bazę i dopiero lakier. A jeśli chodzi o lakiery to zdecydowanie polecam Makear.

Gość Mallagosska88
Ja tez używam lakierów z Makear i bazę i top tez mam z tej firmy. Nie kombinuję.