Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home TM

Adekwatną odpowiedzią Polski na uruchomienie artykułu 7 punkt 1 KE powinno być

Polecane posty

Gość cOOle at home TM

ogólnokrajowe referendum na temat POLexitu,- referendum w/s wyjścia Polski z Unii Europejskiej. Nie zgadzamy się na to żeby niemieccy politycy typu Schulz, Juncker czy Merkel ubliżali Polsce i Polakom oraz ingerowali w sprawy wewnętrzne Polski. Nie zgadzamy się na to żeby takie miernoty jak Timmermans czy Verhofstadt opluwali Polskę i Polaków. Jesteśmy suwerennym i samodzielnym narodem za którego wolność i niepodległość walczyło 35 pokoleń naszych przodków!

Gość gość
Wypada podziękować opozycji w Polsce i lewactwu na całym świecie za kawał "dobrej" roboty i ich głupotę. Im więcej jadu i plucia na Polskę i Polaków tym większe poparcie dla PiS. Brawo!

Gość ja_Dyzio
mam pomysł na biznes, świetny biznes, kto pomoże ułożyć biznes-plan dla mojego pomysłu ! - mam taki pomysł aby trenować psy , wilki i inne koty aby szczały i srały na zawołanie na wycieraczkę lub groby wrogów Polek i Polaków w Polsce ! - uważam, że firma moja zdobędzie ogromną popularność wśród Polek i Polaków i już sobie wyobrażam, że do mojej firmy przyjdzie pani Kowalska i pan Nowak oraz wyrzucona mieszkanka kamienicy pani Zofia i poprosi aby wytrenować jej 'd**elka' aby każdego dnia rano o godz. 6:00 wykasztanił się na wycieraczkę 'bufetowej' a Her Schulz, Juncker powinni ze swoich PATIO przed domem zbierać odchody kotów !

Gość gość
Eurokołchoz to jest niemiecko-francuska mafia. To jest gorsze niż ZSRR🖐️