Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cale zycie bede sama

Polecane posty

Gość gość
Carycka dziś A jakies plany na Sylwestra Masz? x tak, bede siedziala sama pod kocem i pila herbate

Gość całą jaskrawość
"ja bym chciała tak zostać sama, nie tylko fizycznie, ale psychicznie, nie myśleć o nikim, po prostu być tu i teraz z tym co rzeczywiście jest." Musisz częściej bywać poza elipsą, bo tu na wisience ciężko będzie o taki stan :-/

Gość gość
gość dziś no to witam w klubie tak myślę sobie, że trudniej jest gdy wie się za kim się tęskni to, że masz "czyste" serce i umysł to zaleta

Gość Carycka
Zadnej opcji na Sylwestra?

Gość gość
Na Sylwestra strzelę co najwyżej z napleta na wiwat i tyle :-(

Gość gość
nie ma to jak cyniczne chamstwo

Gość gość
nic mnie dobrego juz w zyciu nie spotka :(

Gość Carycka
Jak to nic dobrego juz cos nie spotka. To jedz se gdzies na wycieczke z Groupon.pl tanio

Gość gość
mnie też i nic na to nie poradzimy :/

Gość gość
Od razu uprzedzam nie pakowac się w jakieś portale randkowe ja tak zrobiłem i żałuje ale zwialem z tych portali

Gość gość
"nie ma to jak cyniczne chamstwo" Nie, to tylko duża doza autoironii. Bo cóż innego mi pozostało niż śmiać się z siebie.

20:20 oj nie koniecznie chodzi o tęsknotę. Często rozmyślam o tym co mi ktoś powiedział, co ktoś o mnie myśli, analizuję czy to prawda, myślę bezwiednie o wszystkich, rodzinie, kumpelach z pracy, przyjaciółce, szefostwie, klientach w pracy. Bez sensu to jest, bo nie ma potrzeby mieć takich tłumów w głowie. A jak bym tyle nie myślała, to byłabym spokojna, zrelaksowana, poszłabym na spacer i nic tylko oddychała świeżym powietrzem.

Gość Carycka
Na strefasingla.pl warto zajrzec. Oni organizuja fajne imprezy I wyjazdy dla Singli. Sylwestra tez. W jakims lubie muzycznym w Poznaniu

Gość gość
Carycka dziś ile zarabiasz na reklamie? :P

Gość Carycka
A nic nie zarabiam na reklamie. Zreszta czesto wrzucam linki roznych artykulow. Kolezanka mi polecila te stronke strefasingla.pl

Gość gość
Carycka dziś i jeszcze bezczelnie kłamie

Gość gość
Oglądnijcie ten filmik sami zrozumiecie istotę samotności. :)

Gość gość
bzdura - facet wyglada na dziwaka tlumaczy to ze mu sie w zyciu nie powiodlo tworzac do tego swego rodzaju religie moze i ma po czesci racje, ale w jego monologu czuc przygnebienie

Gość gość
autorko ale ty chcialabys kogos poznać?. Pracujac w supermarkecie masz kontakt z klijentami i nikt nie zagaduje ?

Gość gość
Carycka ty cholero w reklamie teraz robisz.

właśnie fajnie ten facet mówi w tym filmiku, brzmi tak jak by miał poukładane w głowie.

Gość gość
hagne88 dziś uwierz mi, jestem sam od 36 lat facet w glebi duszy teskni za tym co stara sie negowac swoja postawa, ktora jest rodzajem zbroi tworzy to by ochronic siebie to o czym mowi swiadczy o tym, ze dlugo byl sam i wypracowal w sobie taki "nawyk" teraz trudno mu gdy ktos zakłóca ten naturalny dla niego stan rzeczy który jest tak naprawde efektem sztucznym gdyby zawsze otaczał się ludźmi było by inaczej poukładany? raczej zmuszony do zaakceptowania stanu rzeczy

Gość gość
lubię go słuchać.

Gość Carycka
Taa. W reklamie robie. Jak zarobie milony to zabiore nas wszystkich do Szwecji na wakacje. Tam podobno wiekszosc mlodych ludzi to single

Gość gość
czlowiek lubi sluchac kogos kto wpasowuje sie w jego klimaty ludzie ktorzy cierpia na samotnosc lubia pogadac o niej czesto kreuja w sobie pewnego rodzaju styl, idee, ktora wszystko tlumaczy na koncu wyjdzie na to, ze samotnosc to moda, to styl zycia, bycia, to cos co pozwala nam okreslac siebie i byc lepszym od innych wszystko po to by zagluszyc swoje smutki

Gość gość
Samotność to nie styl to nie idea, to świadoma decyzja, odcięcia się od ludzi, odcięcia się od tłumu ludzi, ale trzeba akceptacji tej samotność, jeśli jesteśmy sami bo coś nam w życiu nie wyszło, to będziemy narzekać, cierpieć. Oczywiście w samotności można cierpieć, i to dobrze. Ale można nawet się w niej odnaleźć. Jak wielu ludzi tak wiele spojrzeń na ten temat.

Gość gość
Obejrzałem ten film. Gość analizuje sensownie, w sumie nie mówi, żeby zamykać sobie furtkę. Z drugiej strony człowiek jest istotą społeczną i często takie chowanie się w samotności to reakcja obronna, a nie świadomy wybór. Wielu z nas oszukuje się, że chce tak, żyć. Ja nie będę tak bezczelny i przyznam, że w moim przypadku to konieczność, a nie świadomy mój wybór. Uważam, ze nikt w głębi siebie nie pragnie być samotny.

Gość gość
zwłaszcza osoby na tym forum z pewnoscia maza o tym by uciec od ludzi :P