Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor karnisza i zaslon do jasno szarych scian

Polecane posty

Gość gość
klasycznie - srebrny karnisz, biale lub prawie biale zaslony.. Ew biale z elementami szarosci i koloru

Gość Carycka
Zielony satyn morski

Gość gość
Czarny karnisz i czarne zasłony

Gość gość
Karnisz srebrny. A zasłony to zależy jakie są w pokoju dodatki

Gość gość
pokoj w bieli szarosci i jasne drewno.

Gość gość
Ja mam w sypialni szare ściany. Do tego czarny karnisz z czarnymi zasłonami, Śpi się rewelacja. Dłuzej jest ciemno

Gość gość
ja chce do salonu tylko jako dekoracja.

Gość gość
Musi być pięknie:) zasłony białe. Chyba, że będzie za jasno to mogą być przytłumione jakąś szarością. A w ogóle to muszą być zasłony? Może wystarczy piękna firanka?

Gość gość
Jesli chodzi o zasłony to białe, żółte oraz pastelowe kolory - zależy od dodatków.

Srebrny karnisz a zasłony czerwone lub fioletowe ;) skoro będą służyć tylko do dekoracji to polecam takie kolory ;)

Gość gość
Zależy jak jasny ten szary. Jeśli bardzo, to chabrowe. Białe zasłony są niepraktyczne.

Gość gość
to ludzie jeszcze karniszy używają? teraz robi się zabudowę z plyty ok 20 cm od sciany na 15 cm zwisajaca i za tym chowa się szyny na zasłonki. co do pytania zasłonki zawies takie jakie najbardziej tobie pasuja , do jasnej szarośc***asuje dużo kolorow, ja mam grafitowe. karnisz raczej czarny bym zawiesila, ale ja lubie minimalizm, stonowane kolory, dodatki tylko w kolorze a i tego jest mało u mnie w domu. jeżeli chodzi o zabudowę to tu masz zdjecie jak to wygląda http://wnowojorskimstylu.pl/pl/n/10 karnisze sa obciachowe

Gość gość
Ja mam biały chociaż ściany są ciemno niebieskie i zasłony białe w wzór młodzieżowy bo to w pokoju u syna .Ale z białymi elementami wygląda czysto i spokojnie . Do szarego wybrałabym biały karnisz i zasłony białe nie przezroczyste chyba że lubisz kolor to zasłony mogą być soczyste żółte albo w odcieniu szarości innym niż ściany na ogół ciemniejszy powinien być mogą, być też czarne na biały karnisz.

Gość gość
A taka fuksja? moim zdaniem super przełamanie koloru. Generalnie jeśli chcesz zamówić sobie fajne dodatki do domu to wejdź na homedome.pl :)

Gość gość
Żółty

Gość Annkanaaa88
W Room99 można też kupić fajne dodatki, które odmienią wnętrze.

Gość gość
Ja mam szare ściany ale bardziej taki szary ciepły z brokatem do tego biały karnisz ale meble tez białe i sufit i zasłony kremowe

Gość gość
Ja mam szare ściany. Karnisz srebrny. Firany długie 3 m z Ikei. Gładkie, nieprzejrzyste. Zasłony służą tylko jako ozdoba, lekko o ton ciemniejsze od ścian. Też z Ikei.