Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sen a w nim dawna miłość

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie Panie, chcialbym poprosić Was o pomoc w interpretacji snu, który mialem dzisiaj w którym"wystąpiła" moja dawna miłość. to ona mnie zostawiła, bardzo to przeżyłem (ona o niczym nie wiedziala), aktualnie oboje mamy poukładane życie: ona ma męża, a ja narzeczoną. akcja snu działa sie, ze jakimś miejscu gdzie byl tlum ludzi, nagle podeszła ona (moja dawna milość) i zapytała dlaczego juz mnie nie kochasz? Wytłumaczyłem jej, że nie możemy byc razem a jej popłynęły łzy z oczu, ja ją przytuliłem i odeszłem, a ona plakala i nagle koniec snu. Co to moze znaczyć?

Gość gość
że nadal ją kochasz

Gość gość
Że calyczas o niej myślisz I chcesz ja przytulać. A ona ci daje do zrozumienia Placzem ze z tobą nie bedzie

Gość gość
To tylko sen. Myślisz o niej wiec ci się śni. Ot cała filozofia. Nie doszukuj się znaków typu ona mnie też kocha.

Gość gość
Następny psychol, bab się pyta co się dzieje w jego łepetynie, bo kto ma to wiedzieć jak nie one :-D

Gość gość
Ona odeszła ode mnie, ma męża, a ja mam narzeczoną

Gość gość
Ona mnie nie kocha i ja również jej juz nie kicham wiec nam nie jest po drodze :) więc skąd taki sen, po co?

20:30 S********j Ty oszuscie.Ona się rozwiodla dla Ciebie, a Ty przygr****les sobie dziwke na "lody" A nie narzeczoną.Tak Ci lepiej że "ma męża? Całkiem wygodne myślenie gnoju.

Gość gość
Malinka123 goń się

Gość gość
życie nie chce być proste

Gość gość
08:44 tak dokładnie

Gość gość
Czy naprawde temat jest tak,oczywisty ze nikt wiecej nie pomoże mi zinterpretować tego snu?

Gość gość
Podobno sny się tłumaczy odwrotnie, tak moja babcia mówiła. A jeśli to prawda, to nie spotkasz dawnej miłości w tłumie, nie podejdzie do ciebie, nie zapyta, nie będziesz niczego tłumaczył a ona nie będzie płakać... :) A teraz biegiem marsz do narzeczonej! ;)