Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne desperatki

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego czepiacie się wszystkich facetów? Czy bez znaczenia jest to co ktoś sobą reprezentuje? Byle portki nosił i juz pana boga za nogi złapały. Żal was tu czytać.

Gość gość
Jedna jest tu wyjątkowa psycholka zawsze na początku pyta czy jest w związku a gdy potwierdzi to wylewa na niego wiadro pomyj to wyjątkowa desperatka której tylko kafe pozostało bo w realu nikt kijem nawet nie chce tknąć

Gość gość
Nie zauważyam. Raczej facetów, którzy ogłaszają, że kogoś szukają lub wciskają wszystkim swoje adresy mailowe.

Gość gość
o kim piszesz?

Gość gość123543
„Jedna jest tu wyjątkowa psycholka zawsze na początku pyta czy jest w związku a gdy potwierdzi to wylewa na niego wiadro pomyj to wyjątkowa desperatka której tylko kafe pozostało bo w realu nikt kijem nawet nie chce tknąć” X Wyjąłes mi to z ust. Przypuszczam, ze to kobieta mocno po 50tce lub 60tce i broni ostro swoich wartości. Inni ludzie musza byc tacy jak ona. Beton, jej zdania juz nie zmienisz. Starsi ludzie tak mają. Poza tym dochodzi tzw. różnica pokoleń...

Gość gość
mozesz podac jej nicka?

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji