Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jestem pijana

Polecane posty

Gość gość
Jak można się bać miłości? :) raczej boisz się zranienia, że facet się rozkocha w sobie i rzuci albo wykorzysta, że będzie chciał cie tylko przelecież a potem cię rzuci, chyba tego się boisz prawda? a nie samej miłości :) ja ci nie wyślę swojej fotki bo i tak nie jestem zbyt urodziwy, a sama swojej mi nie wyślesz więc trudno

Gość gość
Jakie są to marzenia?

Gość gość
Chcesz zostać najpiekniejszą kobietą świata

Gość gość
no na avatarze już nie masz, a poza tym to jest bardzo malutkie zdjątko a ja bym chciał mieć piękną kobietę na tapecie, byłabyś idealna, poza tym chciałbym Cię mieć przy sobie, móc spojrzeć na Ciebie kiedy bym tylko chciał :) nie mogę Cię mieć realnie to chciałbym chociaż mieć Cię na fotce :)

Gość gość
Karolino gdybyś jednak zechciała mi podarować jedną fotkę to byłbym bardzo szczęśliwy :) przegrywkafe@wp.pl

Gość gość
ale tutaj same przegrywy przecież :) a poza tym to tylko taki meil, po nazwie meila oceniasz człowieka? gdybym ci podał meila marcinbogaty88@wp.pl to bys sie odezwała? no prosze cie odezwij się :)

Gość gość
Karolina ale ja ci sie przecież nie oświadczam, nie chce też żadnego virtualnego związku, chciałbym cię po prostu zobaczyć odezwiesz się? :)

Gość gość
no i o to chodziło, odsiałem ziarno od plew, gdybyś mnie zechciała jako przegrywa dałbym ci wszystko, bo mam sporo ale nie afiszuje się z tym bo szukam miłości i normalnej kobiety a nie materialistki gardzącej biednymi tak jak ty

Nie gardzę biednymi gardzę osobami, którzy się poddali. Może się tyle co gardzę, ale jest mi ich żal.ale ja nie mam czasu na to,zeby ich wspierać.

Gość gość
jasne teraz nagle zmiana frontu, jesteś żałosna idź dalej sobie wróżyć z tych swoich kart, to twój poziom 🖐️