Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi dlaczego ciąglę o niej myślę!?

Polecane posty

Gość gość

Zabiegałem o nią kilka miesięcy po 2 powiedziałem jej o swoich uczuciach odrzuciła mnie, później staraliśmy sobie dać szanse po 4 miesiącach niestety nic z tego nie wyszło. Wiem popełniłem mase błędów a dziś ona ma pretensje że nie rozmawiam z nią oddaliłem się nie odpisuję na smsy wiadomości na fb bo wiem że to nic nie da, może mnie nie rozumiecie ale wiem że nie byłbym z nią szczęśliwy bo ona pochodzi z rodziny gdzie rodzice piją ona również od czasu do czasu lubiła to. Może mnie nie rozumiecie ale nie potrafię być jej kumplem bo ją kocham ciągle minęło pół roku ona się odezwała po dłuższej nieobecności do mnie a ja jej nic nie odpisałem ... Wiem narzucałem się ale ona robiła mi ciągle nadzieję i za to przeprosił. Może nikt mnie nie rozumiem ale nikt nie zapytał mnie ze znajomych co ja czuje tylko mówią że ona nie zasługiwała na mnie, ale ja ciągle o niej myślę próbuję zapomnieć ale nie mogę, a wiem że ona nigdy ze mną nie będzie. Przepraszam ale musiałem się komuś wygadać.

Gość gość
Odetnij się gdzie się da i w końcu przejdzie. Pousuwaj konta na portalach żeby nie pisała.

Gość gość
Przestań mnie odwiedzać, przestań mnie podglądać, przestań śledzić, będzie tobie łatwiej a ja zapomnę o twoim istnieniu lysolu;) Ty o mnie nigdy, miłość tak ma klamczuszku.:P Wmawiają sobie co chcesz, tylko wyjdź definitywnie z mego życia:P

Gość gość
Znowu schizofrenia atakuje :s

Gość gość
gość 21:43 Próbuję a jak mi się udaje znowu temat wraca albo ona napisze albo pojawiają dni słabości.

Gość gość
Schizofrenik napisał wyjsciowy, rada dla niego jest z serca, on o tym wie, że nic dobrego go nie czeka bo i tak będzie wracał do tej, z którą to niby nie może być a te, z kora będzie, która nazywa ściera odpowiednią dla niego będzie gardził. A 9n jak gardzi potrafi być niemiły:P

Gość gość
Ciężkie to wszystko, wiecie ?