Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

WRZEŚNIÓWKI 2018

Polecane posty

Gość gość
A w którym to było tygodniu?

Gość gość
Byc szczerym a zawalac niedojrzale dzieci takimi wiadomosciami to malo rozsadne. Tia,akurat dzieci sa ciekawe co dzieje sie z ich mama.I jeszcze to pojmuja. Ech........

Gość Poziomkkaa
Witam was Kochane, prawdopodobnie do was dołączę na wrzesień (ostatnia @ była 14 grudnia) ;) Termin @ miałam wczoraj, test pozytywny z bardzo bladą kreska. Dzisiejszą betę zrobiłam po śnie w którym byłam w ciąży; wynik 33,96 czy nie jest za niska? Tak się cieszę, pewnie przez to piszę nie składnie :D

Hej dziewczyny! Ja robilam test wczoraj 26dc - pozytywny;) Także dołączam :)

Gość Poziomkkaa
Jutro idę ponownie na betę, mam nadzieję że będzie wyższa. Martwi mnie, że jest niska.

Gość Poziomkkaa
Beta dzisiejsza robiona po 48 godzinach wzrosła z 33,96 na 93,99 :D tak się cieszę

Gość gosiabien
Hej ja bylam u gina 16.01 i na usg nie bylo jeszcze nic widac.

Beta robiona w srode 16.01 -1260 po 48h w piatek 18.01-2657, wizyta u gina za tydzien w srode. Zrobilam 3 bete dzisiaj czekam na wyniki.

Gość Poziomkkaa
Ja dzisiaj byłam u lekarza. Stwierdził 5 tydzień i że widać pęcherzyk :D, i że wszystko jest wporządku. Na kolejne badanie mam iść za 2-3tygodnie. Ostatnią @miałam 14 grudnia ale mam dłuższe cykle. gosiabień - też robiłam dzisiaj 3 raz betę, zobaczę jak wzrosła przes 4 doby

@poziomkaaa tez właśnie czekam na bete lada chwila będą wyniki. Jakie masz teraz wyniki 3bety????:) Dbam o siebie i zajmuje się czymś innym inaczej zwariuje o wizyty u gina. 1 raz jestem w tym stanie i wszystko jest dla mnie nowe. Mi tak od 2dni jest niedobrze, ale nie wymiotuje. I kluje mnie po lewej stronie, na usg lekarz powiedzial mi ze mam tam mała torbiel, moze to ona boli? Na szczescie nie plamie, tylko czuje że produkuje dużo przezroczystego śluzu i piersi wciąż bola tak samo.

Gość Poziomkkaa
Ja mam sucho póki co, jest to moja 2 ciąża niestety pierwszą stracilam w okolo 6 tygodniu ale miałam wtedy plamienia. Teraz jest zupełnie inaczej, czasem mnie ciągnie tak w pachwinach albo kłuje jakby ktoś mi szpilkę wbijał - lekarz mówił, że to macica się powiększa. Mdli mnie też czasem. Staram się dużo odpoczywać :) kwas foliowy biorę od wakacji. Moja beta: 17.01 -> 33,96 mIU/ml 19.01-> 93,99 mIU/ml 23.01-> 570,10 mIU/ml Nie jest jakaś bardzo duża, ale mieści się w normach i rośnie powyżej wartości podanych jako minimalny przyrost. Lekarz mówił że jest prośnie prawidłowo :D <3 A jak Twoje wyniki? :*

Gość Aa81
Witam. Dopisuje sie do Waszego watku.Ostania @ 9 grudnia.wizyte u ginekologa mial 16 grudnia ,bylo widac pecherzyk ale nie potwierdzil ciazy. Wizyte mam 30 stycznia I mam nadzieje ze juz bedzie cos wiecej widac. Wedlug moich obliczec termin mam na 18wrzesnia.

Więc wszystko ładnie rośnie, jestem bardzo szczescliwa. Ja odstawilam.wszystkie hormony i zaczęłam leczenie dietą dlatego ze mialam bardzo nieregularne i długie cykle. I udalo sie w takim naprawdę intensywnym cyklu

Gość Poziomkkaa
No to ładnie rośnie. :) Ja też prawdopodobnie około 20 września. Staraliśmy się 4 miesiące - w sierpniu mieliśmy ślub. Myślałam że dłużej to potrwa ale się udało. Ja w lutym ide do lekarza i mam nadzieję, że będzie coś widać oprócz pęcherzyka.

Gość gość
Hej! Tu wrześniówka2017 :) Rok temu robiłam test, a dziś piszę do Was z moim wrześniowym skarbem przy piersi! :) Życzę Wam zdrowych i nudnych ciąż - bez niepotrzebnych stresów :) I trochę nawet zazdroszczę, bo ciąża to był dla mnie fantastyczny czas! :) Jeśli któraś jest z Krakowa, to polecam szpital Rydygiera - tam rodzila i jestem bardzo zadowolona :) Pozdrawiam!

@Poziomka slodko, to ze tak.powiem podrecznikowo dziecko prawie w 1sza rocznicę ślubu:)

Gość Poziomkkaa
No to jesteśmy z tego samego rocznika ;D

Jak.sie czujecie dziewczyny? Ja dzisiaj po poludniu zasnelam.jak kamien i bolala mnie lekko głowa.

Gość gość
Jakie macie pierwsze objawy ciazy? W sensie już po wykonaniu testu ciążowego który potwierdził Wam ciąże. Coś odczuwacie? Np bol piersi? Z obliczeń wynika ze jestem w 5,5 tyg ciazy.

Mnie teraz ciagnie tylko.w pachwinach tj kluje w jajnikach naprzemiennie czasem tak jakby leciutko szpilka, mam calkiem sporo przezroczystego sluzu, piersi sa wciaz nabrzmiale, pelne ale juz do wytrzymania, sa takie momenty w ciagu dnia kiedy bardzo chce mi sie spac i musze robic drzemki. To tyle narazie.

Gość Poziomkkaa
Ja wczoraj też większość czasu przespałam. Piersi mnie ciągle bolą i podobno urosły :D Staram się dużo odpoczywać. Czasem mnie coś kłuje w podbrzuszu a tak to wporządku.

Gość Poziomkkaa
Ja miałam typowe jak na @. Ból piersi i brzucha..test zrobiłam jak @ się spózniała, ale nawet się nie nastawiałam, że będzie pozytywny. Poprzednie 3 miesiące ciągle o tym myślałam - natomiast w tym jakoś odpusciłam i się udało :) Objawy zaczynam teraz bardziej dostrzegać, ponad tydzień po terminie @. Senność, ból piersi i takie żyłki delikatne, czasem mdli ale bez symiotów, i takie kłucia właśnie jakby szpilką i to by było na tyle narazie. No i oczywiście brak@. ;)

Gość gość
Witajcie ^^ Ostatnia @ 23.12 mam cykle okolo 31-32 dniowe W 26dc testy pozytywne ( vlada kreseczka) 22.01 beta - 67.6 24.01 beta 187.9 Prawidłowy przyrost ? Ponad 170% :) Troszke sie boje bo miałam juz ciaze biochem...

Mi z 2600 urosla beta do 9126 w ciagu 48h wiec chyba ok, to bardzo wczesna ciąża trzeba czekac, ja w przyszla srode ide do gina

Poziomka mi tez urosly, sutki stoja, biust jest taki jakbym wlasnie przyszla z implantami :)