Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nevermind0113

Co to może być?

Polecane posty

Gość Nevermind0113

Witam, forumowiczki. Przejdę do rzeczy, nie warto "rozmieniać się na drobne". Plus, minus 10 dni temu odbyłam stosunek. Byłam wtedy około 2 tygodni PO miesiączce. W związku z tym, że działo się to po alkoholu, zabezpieczenie poddało się na rzecz porządnia (tabletek nie biorę). Na chwilę obecną podbrzusze boli jak w czasie miesiączki, z tym że cyklicznie. Nie jest to trwający ból, ustępujący po zażyciu tabletki rozkurczowej. Skurcze, które trwają pół godziny i ustępują po to, aby za jakiś czas wrócić. Zauważyłam też śluz. Dosyć wodnisty, lekko kremowy i nadzwyczaj obfity. Wcześniej miewałam podobne sytuacje, ale śluz miał inny kolor i zupełnie inną konsystencję. Drogie Forumowiczki! Czy to ciąża?

Gość gość
wG MNIE TO CIĄŻA :) Gratulacje :)

Gość gość
No przeciez miałaś wtedy dni płodne woec ryzyko lub szansa :) ciąży jest duza. Objawy i na ciąże i na okres, zrób test.

Gość gość
Który to był dzień cyklu? Jak długie masz cykle i czy regularne?

Gość Nevermind0113
Cykle nigdy nie były regularne. Nie wiem dokładnie. Mniej więcej około 14-16 dzień cyklu (plus, minus). Serio takie mogą być objawy ciąży? I mogą wystąpić tak wcześnie?

Gość gość
Takie skurcze były u mnie pierwszymnobjawem ciąży...

Gość gość
Kiedy masz mieć okres?

Gość Nevermind0113
Teoretycznie na dniach. Za około 4-5 dni. Ale on nigdy nie jest regularny. Ginekolog zalecił tabletki anty. Ale źle się po nich czułam. Poza tym nie mam typowych, swoich "przedokresowych" objawów. Nie boli mnie krzyż, głowa i podbrzusze. Przynajmniej nie w ten sposób co zawsze.

Gość gość
A mniej więcej od ilu do ilu dni trwa twoja cykl?

Gość gość
No to może być ciaza. A chcesz być w ciazy czy nie ;) oto zasadnicze pytanie bo nie wiem czy mozna gratulowac :)

Gość gość
Chcesz porozmawiać? www.netpradnia.pl

Gość Nevermind0113
Ile trwają moje cykle? To jest totalna loteria...ale uogólniając napiszmy, że 29-30 dni. Nie, nie chcę być w ciąży...To ostatnie czego bym chciała...

Gość gość
Cykle 29-30 dni? To jak najbardziej regularne cykle. Nie potrafisz podać nic konkretnego? Stale tylko plus minus, dlaczego nie obserwujesz swojego cyklu skoro nie chcesz ciąży.

Gość gość
Autorko nie chcesz byc w ciąży a uprawiasz seks bez zabezpieczenia. Wodnisty śluz przed@jest raczej objawem ciąży, skurcze w dole brzucha moga byc oznaką i @i ciąży. Moim pierwszym objawen byla wlasnie ta wodnista wydzielina i bylo mi goraco. I rzecxyeiscie tem pod pacha mialam 37,1 i taka byla do konca 3 mies. W srodku 37,6.

Gość Nevermind0113
Wiem, że to nieodpowiedzialne z mojej strony. Przyznaję się do tego i jeśli będę musiała to poniosę tego konsekwencje... Jestem co prawda przerażona i podłamana, ale nic nie zwalnia mnie z odpowiedzialności za swoje czyny. Tak. Wszystko jest u mnie "plus-minus" bo na chwilę obecną jestem tak przerażona, że już nawet nie pamiętam kiedy dokładnie miałam okres. Wybaczcie.

Gość gość
A kto jest szczęśliwym ojcem? Kierowca tira czy narzeczony z długami?

Gość gość
A wcześniej też stałe byłaś przerażona że nie potrafisz podać długości okresu konkretniej niż 29-30 dni podczas gdy twierdzisz że masz nieregularne cykle. Cykl wahający się do 5 dni to wciąż regularny cykl. Jak w końcu jest u Ciebie? Zainteresuj się swoim ciałem to nie będziesz przerażona.