Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wstydzę się otwierać drzwi kurierowi?

Polecane posty

Gość gość

zawsze się chcę wymigac by ktos inny otworzył chyba boję sie co o mnie pomysli, że jestem brzydka, że niezdarnie podpisuję odbiór, że mam śmieszne skarpetki wiem, że to chore zdarzało mi się miec dobre nastawienie i otwierać i nawet z uśmiechem, ale to było takie na siłę przygotowanie się psychiczne na to ale teraz znowu nie chcę i dlatego kocham paczkomaty, niestety tej rzeczy nie mozna było przesłac przez paczkomat jak znormalnieć? ma ktos tak samo?

Gość gość
Dalej tak masz???? Też to mam

Gość gość
Ja tak mam ale tylko z dostawcami jedzenia jak trzeba placic. Z kurierami tak nie mam

Gość gość
A, co jesli bedziesz musiala kiedys zdjac majtki i sie rokraczyc u gina, zrobisz to?

Gość gość
Dostawca kurier czy listonosz. Szczerze nienawidzę kiedy muszę otworzyć podpisać czy zapłacić. Dla mnie to nieprzyjemne.

Gość gość
Ja kiedys organiscie otwprzylam drzwi w bluzce w kupy bez stanika i w spodenkach siostry z tlustym lbem xd

Gość gość
Mam tak samo to normalne skoro też to mam ja

Gość gość
Ja tam jak jest cos tylko do mnie, otwieram i mysle, no, juz jest, gosciu sie fatyguje specjalnie do mnie bo place i wymagam. Ale jak nie do mnie, wkurza mnie to, nawet domofon mnie wkurza. I oczywiscie jacys ludzie z banku czy nagabywacze telefoniczni.

Gość gość
mam to samo

Gość gość
Ja niechętnie otwieram kurierowi bo zwykle w domu chodzę w majtkach i jakimś topie bez stanika.