Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MÓJ FACET TO TYP ODLUDA...

Polecane posty

Gość gość

na początku znajomości mnie to rajcowało; że jest taki tajemniczy i małomówny a do tego jest silny i męski; natomiast teraz zaczyna mnie to denerwować; on nie ma dosłownie żadnych znajomych !!! bo twierdzi że ludzie są fałszyi i że nikomu nie można ufać i że jego rozmowy o ,,pogodzie '' nie interesują; najgorzej jest wsród moich znajomych, siedzi jak buc wtedy i nic nie mówi dosłownie... aż mi wstyd w sumie bo jest naprawdę madrym i oczytanym facetem, może rozmawiać na naukowe teamty ale on woli siedzieć i milczeć :(

Gość gość
Jaka piękna wiadomość, urodziny narzecxonej uświęci swoją osoba, ważne że publicznie pokaże się wśród twoich znajomych:P

Gość gość
mógłbyś jaśniej bo nierozumiem coś tam nipasał/a

Gość gość
on poprostu tak ma; zresztą był taki zanim go poznałaś wiec nie piertol

Gość gość
On jest bohaterem w necie, tu anonimowo pisząc z kont, których nie można znaleźć wlascIciela jest bohaterem. Jak w realu się odzywał to bywał wysmiany, robił się na mentora a wszyscy wiedzieli, że jest debilem, bo.ma życie debila a nie mądrego człowieka, tak mu zostało, woli nie odzywać się, tym bardziej że mają go miejscowi za frajera ale zaproszeni będą włazic mu w tyłek, to moze pometorzyc, bo bardzo potrzebuje zachwytu gawiedzi i komplementow:P, podziw dla kasy to chyba za malo:P