Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!! nie wiem co mam robić

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj spotkała mnie dziwna sytuacja i nie mogę sobie poradzić i nie wiem co mam robić dlatego zwracam sie do was z pomocą. A więc. Mam 18 lat a moja siostra 15. Dzisiejszego dnia rodzice pojechali na zakupy. Ja mam swój wiek dojrzewania no i byłem napalony więcchciałem sobie ulżyć był wieczór poszedłem sie wykąpać żeby sie zrelaksować i zauważyłem oko siostry jak patrzy przez dziurke od klucza. Nie robiłem nic z tego bo nie chciałem wywoływać afery. Potem poszedlem do swojego pokoju byłem w domu tylko ja i moja siostra. Zamknąłem drzwi i zacząlem sie masturbować ni stąd ni z owąd drzwi się otwieraja wchodzi moja siostra! o kurde szok. Ja szybko chowam penisa do. spodni a ona mnie przeprasza siada na lóżko i mówi żebym kontunułował bo ona takieogo widoku na żywo nie widziała i che zobzczyć podnieciło mnie to i zacząłem trzepać przy niej. Ona sie patrzyła na mojego penisa przygryzała wargi po czym spytała moge dotknąć twojego penisa ? ja byłem w szoku i zapytałem sie jej żeby upewnić sie czy sie nie przesłyszałem nagle ona łapie mojego penisa i zaczyna walić ja szybko zdjąłem jej ręke z mojego penisa i zaczołem krzyczeć co ona wyprawia. A ona powiedziała przepraszam ale jestem strasznie napalona po czym wyszła ze łzami w oczach ale z uśmiechem na twarzy. Pomóżcie ja nie wiem co mam robić. Mówić rodzicą? a co wy sądzicie o tej sytuacji zaproponujecie mi coś?. Jestem w szoku!!

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji