Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykończe się

Polecane posty

Gość gość

Witam kilka dni temu zaczęło. Mnie coś drapacze po prawie stronie gardła i w uchu poszłam z tym do lekarza powiedział że mam stan zapalny w uchu i pofraznione gardło dostałam antybiotyk duomox bo jest em w 4 miesiącu ciąży zaczelam szukać w internecie objaw innej choroby bo nie boli to mocno a zawsze myślał ma ze zapalenie ucha boli mocno, zaczęłam sobie wkręcić różne choroby rąk gardła , tarczycy przełyku, jestem przerażona na drugi dzień dostałam jakiś napadów w gardle czułam gule później w przełyku nie boli ale czuję że coś tam. Jest, w nocy przechodzi w dzień się zaczyna czasem przestaje, miałam robione hormony tarczycy robione wszystkie wszystkie są ok, morfologia ok crp ok,, ktoś powiedział mi że to może być na podłożu nerwicowym zaczęłam czytać i faktycznie mam kilka innych objawów typu kolatania serca, duszności, bolą mnie wszystkie mięśnie nóg, i rąk, jak gdzieś idę np do sklepu i stoję w kolejce zaraz kręci mi się w głowie i muszę wyjść , mam bóle między lopatkami miałam to już przed ciążą. Dziś byłam . Na kontroli lekarz powiedział że ucho jest czyste i gardło też zbadał węzły chłonne powiedział że nie są powiększone poprosiłam o skierowanie do laryngologa bo jednak czuje ten dyskomfort dalej, miałam dość ciężkie doświadczenia w życiu. Moja mama zmarła 3 lata temu na raka szyjki macicy, do tego dwie operacje taty w krótkim czasie, z mężem też nie układa mi się za dobrze, strasznie panicznie wręcz boję się że jestem poważnie chora każdy symptomy dziwny analizuje w internecie i szukam, miałam kiedyś już dwa ataki nocy paniki nie mogą się uspokoić płacz i dreszcze, co mam robić?

Gość gość
Idź do psychiatry i do psychologa na terapię . Masz nerwicę musisz to leczyć bo w przeciwnym razie nie poradzisz sobie sama ze sobą a co dopiero z dzieckiem. I nie szukaj chorób w necie bo popadasz w hipochondrię .

Gość gość
Dzis np wyczytalam ze nerwy kumoluja sie gdzie w odcinku piersiowym poprosilam siostrę zebu mi wymasowala ten odcinek I faktycznie troche przeszlo minęły bole miedzy lopatkami . Dzis jest lepiej nie czuje tęgo gardle ani przelyku . ale nadal mam myśli ze zaraz sie zacznie wczoraj wieczorem duzo plakalam powiedziałam o swoich obawach mężowi . Moze dlatego troche lepiej dzis sie czuje . Co nie zmienia faktu ze ciągle szukam sobie choroby dalej mam wizytę u psychiatry w styczniu poprosiłam ginekologa o jakiś lek uspokajający dostałam hydroxinum . Nie wiem czy pomaga bo mam go brać na noc . Jest mi ciężko czuje sie taka do niczego . Nie chce mi się nic robic kompletnie

Gość gość
Często tez.mam myśli ze zacznie sie wojna a moje. Dziecko na niej zginie ze ktos jej cos zrobi . Wyobrażam sobie dziwne sytuacje typu zr uciekam z nią doszlo juz do tego zr miallam myśl ze jesli będzie wojna chce połknąć jakies tabletki i moje dziecko tez byleby nie musiała tego widzieć i przechodzić