Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczyciel pytający co lekcje

Polecane posty

Gość gość

Hej! Od początku roku, nauczyciel uczący mnie wosu, edb i historii, dosłownie pyta mnie co lekcje. Przerabiałam temat, aby uczyć się, więc z każdej odpowiedzi ustnej dostaję 6 lub 5. Nie, nie cieszę się, że mam tyle dobrych ocen, bo nawet gdyby wychodziła mi 2 na półrocze, facet wstawi mi 5 na 6. Nie jestem zadowolona, w szczególności, że rzuca w moją strone "pytania" typu : Na plaży przebierasz się w kabinie, lecz ona się rozlatuje. Jesteś nanagaco zakrywasz pierwsze". Tak oto jego pytania. Proszę o rade, i nie nie pójdę z tym do pabi pedagog bo jest poj***na psychicznie. Wychowawczyni powiedziałam tylko o pytaniu co lekcje, powiedziała, że porozmawia z nauczycielem, lecz na drugi dzień sytuacja się powtórzyła. Wiem, że nauczyciel może sprawdzać wiedze ucznia co lekcje, ale naprawdę mnie to męczy.

Gość gość
No to masz problem. Wygląda na to, że ma na Ciebie ochotę, erotoman. Powiedz mu, że nie chcesz, by zadawał Ci tego typu pytania, bo tego nie lubisz i źle się z tym czujesz. Powiedz, że nie będziesz na nie odpowiadać. Jeśli sytuacja sie powtórzy, to porozmawiaj jeszcze raz o tym z wychowawczynią.

Gość gość
Powiedz wychowawczyni i rodzicom o tych erotycznych tekstach, stary zbok nie ma prawa tak do ciebie mówić.