Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność jest gorsza niż każdy nowotwór

Polecane posty

Gość gość

i nie oburzajcie się bo to jest prawda. Chcecie dowód? Dlaczego nie ma samobójstw z powodu nowotworów, dlaczego facet z nowotworem chce żyć jak najdłużej jeśli ma obok siebie kochającą kobietę? Bo pomimo choroby druga osoba daje mu jakąś radość życia. Samotność zabija gorzej niż nowotwór bo dłużej i bardziej boleśnie, w bardziej okrutny sposób. Jestem samotny i wiem że będę sam do końca życia bo wyłysiałem i wiadomo że żadna mnie nie zechce chociaż mam dobrą pracę, mieszkanie, samochód. Po co mi to wszystko skoro nie mam z kim tego dzielić? Po co mi zdrowie, skoro nie chcę dłużej żyć w samotności a jestem na nią skazany do końca życia? Skazany do końca życia na piekło samotności chociaż nikomunic złegonie zrobiłem? Po co mi w ogóle życie?

Gość gość
Samotnosc powoduje powstawanie nowotowrow. To udownodnione naukowo.

Gość gość
Dlaczego jestes "skazany na samotnosc".

Gość gość
Wszyscy mnie pocieszają że kogoś znajdę a to gie prawda. Jeśli przez tyle lat nic się nie udało to co, nagle stanie się cud? Taki głupi już nie jestem. Ładna, uśmiechnięta i szczebiocząca dziewczynka musi się postarać żeby być przez 5 dni sama, żeby nikt się nią nie zainteresował. Ja muszę być sam przez całe życie. Wierzę że Bóg mnie przeklął że zesłał na mnie taką tragedię jak utrata włosów i wieczną samotność, mógł mi już zesłać jakiś nowotwór, to przynajmniej miałbym jakieś szanse na dziewczynę i poznałbym chociaż na krótko co to znaczy być bezinteresownie kochanym.

Gość gość
Haha dawno glupszej rzeczy nie czytałam. Skazany na samotność bo łysy haha. Miałeś nowotwór że wiesz co gorsze? Bo jeśli nie to jest to czysta teoria jedynie.

Gość Ewa333333
każdy nowotwór jest gorszy niż samotność, bo nie ma szans, że ten stan się zmieni widzę po autorze, że jednak najgorsza jest głupota

Gość gość
Co Ty bredzisz . Ile lysych facetów ma żony. A większość kawalerów których znam maja całkiem bujne włosy wiec nie wiem tym rzecz.znam. kobiety które lubią lysych facetów ale pewnych siebie wesołych a nie zgorzknialych.

już wolałbym mieć nowotwór niż być tak głupi jak autor tego tematu bo jak mówi znane francuskie przsłowie: lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć

Gość gość
buahaha tak sobie wmawiaj, że to przez łysinę, a widocznie to z twoim charakterem jest coś nie tak, ja np. jestem ładna ale mam beznadziejny charakter i co z tego, że ciągle ktoś się mną interesuje jak góra po 2 miesiącach ode mnie uciekają, nikt nie chce ze mną żyć na stałe, adoratorów mam mnóstwo i co z tego?

Gość gość
Kubciu a prostata to nie nowotwór? Więc narzeczona masz, nowotwór nasz, nie jest źle, nie jesteś samotny:P para przyjaciół jest z toba:P

Gość gość
23.10 nie udajesz głupszej od facetów? Nie dajesz się zgnoić? Masz przerabane, żaden doopek cie nie zechce;)hahaha

Gość gość
Gorsza od nowotworu to jest głupota. Nowotwór czasem daje się podleczyć, a głupota jest niestety nieuleczalna ☹

Gość gość
a ile masz lat autorze?

Gość gość
Podaj maila .

Gość gość
To fakt :(

Gość gość
Samotność jest czymś strasznym, ale autorko - nowotwór to poważna choroba, która odbiera ludziom wszystko - majątki, przyjaciół, karierę, zdrowie i niestety często wciąż zabija. Ból onkologiczny to jeden z najsilniejszych znanych bóli. Zmienia się osobowość. Samotność, w przypadku osoby zdrowej i sprawnej jest lepsza dlatego, że łatwiej z niej wyjść. Wszystko zależy od odpowiednich decyzji. W przypadku nowotworu więcej zależy od lekarzy niż od Ciebie, a nawet i oni nie są wszechmocni.