Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A2666

Będę ojcem, nienawidzę dzieci.

Polecane posty

Gość A2666

Cześć, mam 26 lat, rom temu poznałem 18 letnia dziewczynę. Na początku się przyjaźniliśmy a po 2 miesiącach zaczęliśmy być para. Sex uprawialiśmy często, zawsze z zabezpieczeniem. Jako ze u niej w domu nie było najlepiej zaproponowałem żeby sień do mnie wprowadziła. Mieszkamy razem od 3 miesiący, rozmawialiśmy o przyszłości i ona wiedziała ze nie chce mieć dzieci teraz albo może wcale. Poniekąd zaakceptowała to. Miesiąc temu powiedziała mi ze jest w ciąży, załamałem się, nie wiem jak to się stało. Wiem że prezerwatywa może pęknąć ale nie sądziłem ze to się przydarzy. Jak mi powiedziała o ciąży nakrzyczałem na nią- teraz mi strasznie głupio :/ Już na spokojnie zaproponowałem aborcje ale ona powiedziała że urodzi. Prosi mnie żebyśmy wychowali to dziecko ale ja nie chcę, kocham ją ale to dziecko wszystko komplikuje. Nie wiem co teraz zrobić.

Gość gość
Pewnie to prowo, ale i tak napisze. Dorośnij i bierz odpowiedzialność za swoje czyny.

Gość gość
Możliwe że nie prowokacja, znam taki przypadek. Wtedy dziewczyna odeszła od faceta, urodziła i wychowuje a facet pracuje w Austrii. Ja Ci radzę przekonać się bo kiedyś będziesz żałować straconych chwil ;)