Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hombre de Polonia

zawsze jestem gdzieś indziej a kobiety żadają bycia tu i teraz

Polecane posty

Gość Hombre de Polonia

dlatego sączę wino i słucham jazzu, a czasem czytam poezję. Inaczej umarłbym ...

Gość gośćA
lubię jazz.

Gość gość
co to za jazzgot po 22 ?

Gość sajk_o
Wino i jazz to świetny sposób na nieśmiertelność, ma tylko jeden defekt, nie działa.

Gość gość
lubię jazz. Na pierwszym roku studiów byłam na koncercie jazzowym w Blue Not Jazz Club w Poznaniu. Lubię czerwone półsłodkie wino.

Gość gość A
Lubię jazz. Na pierwszym roku studiów byłam na koncercie jazzowym w Blue Not Jazz Club w Poznaniu. Lubię czerwone półsłodkie wino.

Gość Hombre de Polonia
a wino to jedno ostatniech prwdziwych niedrogich win czyli "Panul Cabernet Sauvignon"

Gość sajk_o
Ja tam wolę uliczne improwizacje i whisky. Znam kobiety, które żądają żeby mężczyzna był zawsze daleko, kontaktują się wyłącznie w celu przekazania biletów płatniczych i to też za pośrednictwem banku jedynie.

Gość sajk_o
Lubię klasykę. A w co powątpiewasz?

Gość Hombre de Polonia
whisky to mocny znieczulacz, jeśli naprawdę dobra. Tu chyba stawiałbym na "Laphroaig".

Gość sajk_o
Nie wiem czemu przeczytałam "zwątpienia". Pewnie tak miało być. Teraz powinieneś wybrnąć jakoś z mojego pytania żeby mi nie było głupio. No i ja dziś nie piję, żeby nie było. ;-)

Gość Hombre de Polonia
@sajko_o Cheta też wielbię ...

Gość sajk_o
A produkują to dla Biedronki? Jak tak, to piłam. Jak nie, to nie. Widzisz, ja mam świetny gust, tylko chamskie podniebienie. ;-) Zadowalam się Tullamore.

Gość Hombre de Polonia
w miłość jako jakiś sens zwątpiłem. Teraz jawi mi się ona jako groteskowa przygodność.

Gość gość
"Tullamore Dew" to komfort, "Lapfroaig" to uniesienie.

Gość sajk_o
Szukam jakichś mądrych słów na okoliczność rozmów o miłości, ale nie znajduję. Wybacz, że Cię nie pocieszę, nie czuję się predysponowana. O miłości wiem tylko tyle, ile zdołałam przeżyć sama, niewiele.

Gość sajk_o
Uniesienia nie da się kupić w "alkoholowym". Bredzę? No dobra, da się. Da się też kupić spokój ducha, głęboki sen, niemyślenie, nieczucie. I pewnie można tak przeżyć całe życie, czasem nawet chciałabym, ale nie, uroiłam sobie, że bez bez permanentnego znieczulenia będzie trudniej, więc piękniej. ;-) Ułuda i g****o prawda.

Gość Hombre de Polonia
ja nie proszę o pocieszenie, ja już miłość do kobiety zlikwidowałem jako kulturowy fantazmat. Żyję miłością poznawania i drinkuję w jazzie.

Gość sajk_o
Fajnie, że zlikwidowałeś. A umiałbyś też likwidować oddawanie moczu, jako czynność nic niewnoszącą do światowej literatury na przykład? Właściwie możesz sobie likwidować co chcesz, ale i tak każdy, pierwotny instynkt wygra. Wypij 3 piwa, najlepiej w towarzystwie pięknej i niebanalnej kobiety, wtedy pogadamy o miłości (zauroczeniu) i oddawaniu moczu i Twoich możliwościach "likwidatorskich". ;-)

Gość Hombre de Polonia
@sajk_o dziękuję za naukę, podążę śladem twoich wskazań. A teraz idę spać.