Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

angina?

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałam zapytać czy moje poniższe objawy odpowiadają anginie: zaczęło sią 2 dni temu, zwaliło mnie z nóg nagle w 20 min nie mogłam już chodzić, potem zaczęło się robić coraz zimniej, potem trud z przełykaniem , na łuku w jamie ustnej dosyć duże chrosty jedne białe inne czerwone, ból gardła, w nocy bardzo wysoka gorączka że majaczyłam, na drugi dzien już lepiej. chrosty i ból przy przełykaniu dalej jest czy to angina? oraz czy to normalne aby po takim stanie 2 dni, w nocy pocić się tak wielką ilością że łóżko jest zalane wodą? nie mam gorączki już(chyba)

Gość gość
ps. pierwszego dnia podczas gorączki byłt 2 razy wymioty

Gość gość
To moze byc tez mononukleoza. U mnie najpierw stwierdzono angine a jak nieprzechodzilo po antybiotykach to ookazalo sie ze to mono. Lezalam 2 tyg przykluta do lozka, straszny bol gardla itp. Idz do lekarza. Zdrowka zycze

Gość gość
gorączka prawdopodobnie już się skonczyłą, a w mono trwa bardzo długo z tego co czytałem. Dzięki za podpowiedz. martwią mnie tylko te poty. dziwne żeby w takim wieku tak mnie rozwaliło, ostatio tak potężną gorączke miałam za dziecka w podstawówce