Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miły pan w średnim wieku

Czy noszenie zegarka za 50zł to wstyd?

Polecane posty

Mam znajomych, którzy twierdzą, że zegarek za mniej niż 300zł to g****o, a jego noszenie świadczy o braku klasy.

Gość gość
Zmień znajomych.;)

Gość gość
W tym wieku interesuje cie opinia innych? Mi np żal ludzi co wydają kase tylko po to żeby się dowartosciowac. To kwestia wysokiego ego i świadomości że nie jest się wartościowym, zegarkiem niestety tego nie nadrobi nikt. Jeśli znasz swoją wartość jako człowieka to masz gdzieś co i za ile. Zegarek za 50 zł spełnia swoją funkcje nie gorzej od tego za 300. To tak samo jak kupowanie bmw żeby wyrwac dziewczyne, niestety fajnej na to nie wyrwiesz....

Gość gość
Tanie zegarki są podobnie jak tanie perfumy wzorowane na drogich oryginałach, niektórzy zakup czegoś takiego traktują jak sponsorowanie rynku podróbek mimo że nie są całkiem identyczne.

Gość gość
Cena produkcji drogich perfum prawie nie różni się od ceny produkcji podróbek, 99% ceny to marketing

Gość sdasfaggaha
Szczerze? mam zegarek za ok 1000 zł, i ja nie rozróżniam czy ktoś ma zegarek za 50 czy 200 czy 5000 zł. Zresztą co to za różnica? Ja nie przywiązuje wagi do takich rzeczy. Ludzie oceniają po wyglądzie ale to jest ich problem. To nie świadczy o człowieku. Wiadomo trzeba dbać o czystość ale reszta to pozory. Później kupują ludzie iPhony czy coś dla szpanu na kredyt... Dla mnie to jest w sumie śmieszne:)

Gość gość
Ja nosze zegarek za 5 zł z Ali, ale za to codziennie inny a innym ludziom nic do tego

Gość gość
Ja nosze zegarek za parę złotych z aliexpress bo mi się podoba, jest ładny :D. Masz znajomych snobow. Ja jestem wręcz zaprzeczeniem snobizmu, często kupuje ciuchy w lumpeksach, skąd mam fajne, niebanalne, dobrej jakości ubrania za parę zeta! Trzeba tylko umiec szukac. Jak się nieraz wystroje to niektóre dziewczyny zmierza mnie od gory do dołu i patrzą zazdrosnym wzrokiem, to widać :D. Nie chce się chwalić ale niejednokrotnie jestem lepiej, ciekawiej ubrana niż snobki które kupują w samych markowych sklepach.

Gość ashdakhfaslkf
Czyli potwierdzamy nie szata zdobi człowieka na pohybel tym co oceniają po wyglądzie:P Dokładnie na Ali są zegarki za 20 zł które wyglądają lepiej niż mój za 1000 :P

Gość gość
Ile czekacie na paczkę z tego aliexpress? Może ja też bym sobie kupiła coś stamtąd.

Kupiłem dzisiaj za 8ozł. Jestem zadowolony.

Gość gość
Na paczke z aliexpress czekalam zwykle 3-4 tygodnie, choć czasem przychodzą po kilku miesiącach ;p różnie bywa. Ale i tak opłaca się kupować tam

Gość gość
Mój chłopak nosi zegarek za 2200, ale jest lekarzem to go stać.

Gość gość
czy ten zegarek wygląda jak by był za 50 zł i ma metke z ceną? każdy nosi to co się komu podoba i nikomu nic do tego. Mam zegarek za 300 zł ze stali nierdzewnej ( czyli w klimatach kuchennych:) ) i mam gdzieś czy to wstyd czy nie, ładne zegarki sportowe były w Lidlu za chyba 40 zł

Gość gość
a ja na Aliexpress kupiłam zegarek za 2$. http://s.click.aliexpress.com/e/rZrZFQF jest świetny i każdy pyta gdzie kupiłam:) A tak poważnie: ile Ty masz lat, że przejmujesz się co inni powiedzą na temat zegarka?

Gość gość
Mam zegarek w telefonie :)