Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów Opolsk wojew

Opole to nie żałosne miasto bo tam odbyły się Klubowe mistrzostwa ŚWIATA 2017

Polecane posty

W Opolu Łodzi odbyły się pierwsze w Polsce Klubowe Mistrzostwa Świata w Siatkówce i w Opolu byli najlepsi siatkarze na świecie jak Sarmayeh Bank oraz Cucine Lube Civitanova i Sada Cruzeiro sprawdź z jakich Krajów pochodzą Gdybyś we wtorek środę i czwartek oglądał po 17:30 Polsat Sport to byś wiedział że Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce odbyły się w Opolu i Łodzi i że Opole ma super-nowoczesną Hale Sportową którą w dwa lata z ruiny gruntownie przebudowali i wyremontowali i dziś jest mega nowoczesna nie wierzysz to wpisz sobie w Google Okrąglak Opole i zobacz jak wygląda po Remoncie (ten Okraglak jest Obok mojego szpitala na Wodociągowej tuż obok on z parkingiem tego psychiatryka na Wodociągowej graniczy i Klubowe Mistrzostwa Świata to najbardziej prestiżowa impreza sportowa na świecie pierwszy raz w Polsce i co mimo tego że tak ważna impreza odbyła się w Opolu to wg ciebie Opole to i tak dziura i zadoopie tak?

WPISZ SOBIE W GOOGLE KLUBOWE MISTRZOSTWA ŚWIATA OPOLE bo wiem że nie oglądałeś ich na Polsat Sport jak nie wierzysz że odbyły się w Opolu i co zatkało cię?

I nie pisz że Festiwal Polskiej Piosenki to śmieszny żałosny festiwalik bo to nie jest śmieszny żałosny festiwalik tylko porządny festiwal którego wszyscy w Polsce znają i kojarzą i go Pokazują od zawsze w TV i on trwa już 54 lata i ma dużą tradycję powiedz mi jaki festiwal w twoim śmiesznym i żałosnym Wrocławiu jest tak znany jak Festiwal Polskiej Piosenki? Żaden gdyby kogoś zapytać o jakiś festiwal jaki się odbywa we Wrocławiu to większość osób żadnego nie wymieni bo nawet żadnego w TV nie pokazują i gdyby zapytać kogoś o festiwal w Opolu to każdy powie że to Krajowy Festiwal Polskiej Piosenki bo każdy go Zna i co? Dalej twierdzisz że Opole to dziura? Nie Opole to NIE JEST dziura 🖐️

I wiesz że Opole od tego roku ma o jeden Festiwal więcej i to z wieloletnią tradycją? On po ponad 20 latach został przeniesiony z Gdańska do Opola i to jeden z niewielu w Europie Festiwali tego typu i ten Festiwal przeniesiony do Opola z Gdańska nazywa się Yach Film Festiwal wyszukaj go i zobacz na czym on polega

I co zatkało cię? :D chyba tak!! ¡¡¡:D

Gość gość
PODnamyslow, wez na uspokojenie.

Gość gość
opole to dziura i zadoopie a ten debil to doskonale wie, tylko ponieważ NIKT z nim nie gada ani w realu, ani w necie no to siedzi i wkleja te bzdety, które nikogo nie obchodzą :D to upośledzony, ubezwłasnowolniony, pełnoletni przygłup który nie ma NIC do roboty poza siedzeniem w necie na kafe

Dziura i tak? A KLUBOWE MISTRZOSTWA ŚWIATA ODBYŁY SIĘ Gdzie?w Opolu właśnie w Opolu twoim "Zadoopiastym" Opolu Gdyby Opole było dziurą to by najważniejsza impreza sportowa świata czyli klubowe Mistrzostwa świata by się nie odbyły w Opolu a się odbyły w Opolu

Skoro najbrzydsze Miasto w Polsce czyli Wrocław wg Ciebie jest super to czemu Klubowe mistrzostwa świata tam się nie odbyły tylko w Opolu? No wytłumacz mi to

Gość gość
pokaż pismo o ubezwłasnowolnieniu lepiej kretynie :D

14:26 nie pokaże pisma o Ubezwłasnowolnieniu bo nie mam i nie jestem Ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie

:D