Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was to bylo chamskie?

Polecane posty

Gość gość

Spotkalam sie przez przypadek z mamą mojej koleżanki, ktora skonczyla fizjoterapie, ja jestem po farmacji. I ona zaczela ze mna rozmowe (niby przyjaznie), że jest spokojna o swoją corke bo na pewno bedzie duzo zarabiac, a jak zalozy gabinet to juz w ogole, a mnie tylko ratuje duza apteka w duzym miescie bo w naszym bede zarabiac niewiele pnad tysiac zlotych i na koniec mi zyczyla "wszystkiego dobregp" :O Ok, moze i ma racje, ale pomijajac to, to czy w ogole powinna tak mowić do mnie? Poczulam sie jakbym byla kims gorszym prawde mowiac...

Gość gość
bardziej zabawne, co jak co ale fizjoterpia właśnie kojarzy się z niskimi zarobkami

Gość gość
Ale to nawet nie o to chodzi bo to nie jest dla mnie ważne żeby koniecznie przescignac tamta kolezanke. Tylko to tak jakby mi chciala powiedzieć, ze ona jest lepsza ode mnie czy cos w tym stylu. czy przesadzam?

Gość gość
Nie wiem czy miała złośliwe intencje, ale takie kobity często nie mają taktu. Taki typ. Nie pomyśli, ze tak sie nie mówi. Jest pewnie wychowywana w takim kulcie gadania o cudzych zarobkach. Wydaje mi się, że ona nawet sobie nie zdaje sprawy, że jest niemyślącą pleciugą, więc lepiej o tym zapomnij.

Gość gość
To dlaczego przejmujesz się głupimi komentarzami nie znaczącej dla Ciebie baby? Olej ją.

Gość gość
Az tak bardzo sie nie przejmuje, ale jakos sie glupio poczulam...

Gość gość
Powiem tak : Doopa jaja cycki pipa .

Gość gość
To było coś jej odpalantować. Tak naprawdę o wartości życia nie świadczy ani nasze wykształcenie ani zarobki.

Gość gość
Powiem tak : Doopa jaja cycki pipa