Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za PIS, powody:

Polecane posty

Gość gość

Jestem katolikiem, a tylko PIS wspiera katolików, Nie lubię murzynów i islamistów, Nie chcę zamachów, Chcę więcej zarabiać Dla bogatych wyższe podatki - niestety więcej niż 3 tysiące zarabiają tylko oszuści i przekręty Chce wyjścia Polski z Unii

Gość gość
Pisząc o bogatych czyli oszustachmiałeś na mysli Morawieckiego on 5 tyś zarabiał dziennie.

Gość gość
Ale on był wykształcony i jego ojciec był w opozycji antykomunistycznej. Doucz się historii!

Gość gość
Popieram PIS i narodowców!

Gość gość
Narazie PiS rozdaje to co wypracowało PO jak wyjdziemy z Unii idioto i skończą się eotacje to dopiero bedzie bieda jak na Białorusi no albo Ukrainie.

Gość gość
Byłaś kiedyś na Białorusi? Tam mieszkają szczęśliwi i wykształceni ludzie. Nie to, co w Polsce

Gość gość
To zdecydyj się bogaci kradną czy nie.

Gość gość
Był mój dobry znajomy i mówił że tam jest skrajna bieda, a że taki jak ty niewiele potrzebuje do szczęścia to już inna sprawa.

Gość gość
Nie wspominajcie mi o platformie ,która wywiozła na platformie dużo trupów . Dziwie sie źe Ziobro nie zamknął jeszcze tych zbrodniarzy kolaborantów .

Gość gość
To że jesteś za polityką jaka panuje na Białorusią to znaczy że nie jesteś lewakiem ale komuchem

Gość gość
14:30 ciekawe co wypracowalo PO? Pytanie retoryczne:D. PIS rozdaje to co zabierali przez 8 lat oszuści, za przyzwoleniem PO a teraz krzycza i popierają totalnych.

Gość gość
...wywoziła na platformie dużo trupów.......... ty dzisiaj ćpałeś, zresztą kończę tą " rozmowe" z naćpanymi komuchmi nie gadam

Gość gość
gość dziś Narazie PiS rozdaje to co wypracowało PO jak wyjdziemy z Unii idioto i skończą się eotacje to dopiero bedzie bieda jak na Białorusi no albo Ukrainie. x PO wypracowało 250 miliardów, które nie trafiły do budżetu (VAT), szmacownicteo w Warszawie, Kielcach, Gdańsku, Lublinie, Krakowie i w ilu jeszcze miastach niewiadomo. Caracale za cenę dużo wyższa niż ich wartość, 150 miliardów z OFE, które niewiadomo gdzie trafiły. Ich "prace" można opisywać godzinami. GARDZE PO i dopóki nie znajdzie sie alternatywa do PiS w postaci narodowców to będę na nich głosował i namawiał innych do tego.

Gość gość
Ostatnie słowo gdyby PO nie zostawił gospodarkę w tak dobrym stanie to PiS nie miało by szans na rozdawnictwo dodam że to właśnie za PO był największy kryzys, teraz koncze bo z głupim nie gadam

Gość gość
to przestań mowic do lustra i zapisz sie na korepetycje z języka polskiego 🖐️