Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów Opolsk wojew

Nie mam żadnych zwidów ani urojeń Nie jestem nienormalny

Polecane posty

Czemu jak napisałem że w Opolu odbyły się Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce to piszecie że mam urojenia i jestem świrem, przecież One się naprawdę odbyły trzeba było oglądać Polsat Sport we wtorek środę i czwartek od 17:30 to byście wiedzieli że się odbyły to po pierwsze, dalej myślicie że sobie coś ubzdurałem tak że to moje urojenia? To trzeba było oglądać Polsat Sport nie wierzycie że Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce naprawdę się odbyły jak nie wierzycie to wpiszcie sobie w Google klubowe mistrzostwa świata Opole jak nie wierzycie tak trudno sprawdzić sobie w Google klubowe mistrzostwa świata Opole? Tak trudno sobie wpisać?wpiszecie sobie w Google klubowe mistrzostwa świata Opole to będziecie mieć dowód że niczego sobie nie ubzdurałem

Gość gość
No i to są właśnie urojenia.

No może i nie wierzycie że klubowe mistrzostwa świata naprawdę się odbyły i to w Opolu to z ciekawości czy piszę prawdę i z ciekawości co wam wyskoczy wpiszcie w Google Klubowe mistrzostwa świata Opole i poczytajcie (ja naprawdę sobie niczego nie ubzdurałem) wpiszcie sobie w Google Klubowe mistrzostwa świata Opole to będziecie mieć dowód że one naprawdę się odbyły

Gość gość
Google nic nie znajduje. O czym ty piszesz?

Czemu piszesz że to są urojenia? Przecież Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce naprawdę się odbyły w Opolu tak Trudno Sobie wpisać w Google Klubowe mistrzostwa świata Opole tak trudno? Jak nie wierzycie to wpiszcie sobie w Google klubowe mistrzostwa świata Opole jak nie wierzycie że to prawda i że nic sobie nie ubzdurałem

Nagrałem nowy filmik i umieściłem go w internetach. Podzielę się z wami, ameby umysłowe. https://sendvid.com/6d5fz77l#

Wpisz sobie w Google klubowe mistrzostwa świata Opole