Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę założyć na wigilję

Polecane posty

Gość gość

Drogie czytelniczki kafeteri doradzcie czy na wigilję mogę założyć sweter bez pleców i do tego czarne spodnie ze skóry (sweter dostałam rok temu od teściów)

Gość gość
Zależy, jak u Ciebie się ubiera. W mojej rodzinie to byłby nietakt. Każda kobieta zakłada sukienkę/spódnicę/eleganckie spodnie i górę bez dużego dekoltu, odkrytych ramion, pleców, brzucha itd.

Gość gość
Super, jak najbardziej!!

Gość gość
Nie, tak możesz się ubrać do klubu, na randkę z mężem. Dwa seksowne ubrania razem na uroczystą, rodzinną kolację, to przesada. Jeżeli chcesz wykorzystać coś z tych elementów na wigilię to do skórzanych spodni załóż elegancką bluzkę, do swetra załóż cienki top pod spód i eleganckie spodnie.

Gość gość
zamiast świecić gołymi plecami może pomyśl o tym, że nie wypada pisać wigilJę. W końcu znasz to święto od dzieciństwa i powinnaś wiedzieć że Wigilia pisana jest przez "i" a nie "j" Wstyd

Gość gość
Bardzo przepraszam za błąd ortograficzny.Po waszych poradach ten zestaw ubrania zostawię na drugi dzień świąt a na wigilię może damski garnitur i biały top pod marynarkę.Co wy na to?

Gość gość
Garnitur w jakim kolorze? Oby nie czarny, granatowy lub szary , bo popadniesz w drugą skrajność i będziesz wyglądała zbyt formalnie, biurowo.

Gość gość
Garnitur ciemno-zielony marynarka ma srebny kołnierzyk i klapy a spodnie srebrne cienkie lampasy długość spodni 7/8.

Gość gość
Sweter - skoro go dostalas rok temu jest OK, ale daruj sobie spodnie ze skory, bo bedziesz wygladala jak chodzaca propozycja "wez mnie, tu na wigilinym stole, cala jestem w maku". Zaloz welurowe spodnie lub cos w tym klimacie.