Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna w kobiecie sie odkochac gdy urodzi i zmieni sie jej cialo

Polecane posty

Gość gość

Moj kuzyn byl z laska od 2011 roku i zrobil jej dziecko. Po urodzeniu stwierdzil ze ''juz nie ma ochoty jej bzykac'' bo cialo jej sie zmienilo ,stala sie marudna ,robila awantury itp. Wyjechal z bratem za granice ,i tam bzyka co popadnie. Na szczescie wysyla kase na syna i go odwiedza gdy jest w Polsce. Szkoda dziewczyny bo zakochana byla w nim bardzo. On kiedys twierdzil ze ja kocha i bylo to widac nawet. Dbal o nia, czasem to wrecz jak ksiezniczke traktowal. Czy mozna tak sie odkochac w kobiecie jak sie kocha? Jestem tez kobieta i pytam serio.

Gość gość
Tak można faceci, to świnie. Atrakcyjne ciało i pociąg seksualny się dla nich liczy. A ta kuzynka bardzo zbrzydła? Po ile mieli lat?

Gość gość
Jak widac mozna ale kobiety wracaja do fizycznej formy po porodzie. Zauwaz, ze tam chodzilo tez o jej zmiane nastroju i moze to mialo wieksze znaczenie niz jej wyglad. Kobiety nie powinny tyc w ciazy wiecej niz 8-10 kg bo pozniej jest problem i nawet po schudnieciu cialo juz nie wyglada tak, jak sprzed ciazy. A mezczyzni sa wzrokowcami. To przykre ale i najpiekniejsze kobiety aktorki, czy modelki rowniez byly zdradzane w podobnych okolicznosciach. Mezczyzni nie kochaja nas tak bezgranicznie jak matki kochaja dzieci.

Gość gość
Bo pociąg seksualny jest najważniejszy w związku przed 60. Potem to przywiązanie. Ale baby tego nie rozumieją, myślą, że staną się raszplami a misiu nadal je będzie kochał. I się dziwią, leją żale na kafeterii i obżerają depresję czipsami.

Gość gość
gość dziś Szkoda że nie stosujecie tej zasady do siebie i dziwicie się, że kobiety was nie chcą, gdy wyglądacie jak pokurcze o twarzy gnoma :P

Czy można się odkochać? hmmm.. raczej nie, to kwestia tego co pociagalo go w tej kobiecie..jesli wyglad, to raczej nie ma co sie dziwic...cialo kobiety sie zmienia po porodzie, a sam fakt porodu...raczej akt zwierzecy a nie cos do podziwiania...zabranie nieodpowiedzialnego faceta na porodowke to raczej szczyt glupoty i abstynencja seksualna na conajmniej rok..nie wiem czy chcialabym zeby moj facet mnie ogladal w takim stanie...z nogami u gory, spocona, wszedzie pelno krwi..moze to mu dalo do myslenia troche. sam porod to raczej nic fajnego

Gość gość
To moj kuzyn. Ona jest jego byla. On ma 26 a ona 25. On jest przystojny dosyc i zawsze mial powodzenie. Stwierdzil ze teraz nadrabia stracone lata i uzywa zycia z dziewczynami. Ona miala dosc obwisly brzuch po tej ciazy. I piersi jej sie zmienily.. Z tego co mowil.

Gość gość
Niech sie ta dziewczyna cieszy,ze ja zostawil w takim razie. Jeszcze dla niej przyjdzie czas na nadrobienie straconego czasu z nim.

Gość gość
16:27 Twierdzisz ze on do niej wroci?

Gość gość
Ten Twój kuzyn jest niedorozwinięty emocjonalnie?

Gość gość
16:38 Raczej wzystko z nim OK

Gość gość
gość dziś 16:27 Twierdzisz ze on do niej wroci? Ze co??!! Przeciwnie,twierdze,ze ona jeszcze pozna faceta/ow,ktory pokaze jej kim jest dojrzaly,wartosciowy mezczyzna i satysfakcjonujacy zwiazek. P.S. no i boski seks z brzuchem i zmienionym biustem :-P niech tylko dziewczyna odzyska pewnosc siebie

jeśli się kochalo ciało, a nie człowieka, ale wtedy to nie była miłość, tylko chuć

Gość gość
gość dziś 16:38 Raczej wzystko z nim OK x Serio??? Po tym co zrobił i że zaczął się puszczać?

Gość gośćfghvbhj
Z dwojga zlego lepiej w te strone... Niz mialby Ja w ciezkiej chorobie zostaeic. Tak sobie znajdzie jakiegos przyzwoitego, madrego faceta jeszcze. Mloda jest da rade. Pzdr

Gość gość
glupi on i ona ze z nim byla

Gość gość
Jak to bylo, tyle o sobie wiemy, na ile sie sprawdzilismy. On przeciez nie planowal, ze ja zostawi.